Badea: "Dacă Pandurii nu plătesc, nu vor fi programaţi. La trei abateri riscă dezafilierea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele roş-albilor, Nicolae Badea s-a întâlnit cu şeful gorjenilor, Marin Condescu, pentru a ajunge la un acord privind datoria de 500.000 de euro pe care Pandurii o are către Dinamo. Nu s-a ajuns la o soluţie iar LPF îi poate exclude pe "mineri" din Liga I.

"Am avut aseară o întâlnire cu domnul Condescu pentru a găsi o soluţie, dar propunerea lor nu este de natură să reprezinte o rezolvare. Propunerea lor a fost o amânare a datoriei până pe 15 iulie fără nici o garantare a aceste plăţi. Datoria este mai veche de doi ani. Datoria a fost mai mare, s-a făcut o plată din drepturile de televizare în ianuarie 2010, iar în septembrie am ajuns la o înţelegere de reeşalonare . În octombrie, Pandurii au cerut rezilierea acordului încheiat în septembrie. Mai nou, datoria la zi este de 500 de mii de euro. Au spus că vor plăti pe 15 iulie din viitoarele drepturi TV. Nu ştim dacă Pandurii vor beneficia de aceste drepturi. Nu putem să îi păsuim, aici este vorba de o măsură luată de o altă instituţie decât noi sau ei. S-ar putea ca Pandurii să plătească după ce nu joacă împotriva Oţelului. Este decizia lor. Conform notificării pe care o are de la LPF, mâine este ultima zi în care clubul ne mai poate plăti datoria. Dacă nu vor plăti, nu vor fi programaţi. La trei neprogramări succesive se trece la dezafilierea clubului datornic", a declarat Nicolae Badea la GSPTV.

Badea le-a răspuns şi celor de la Oţelul după ce Marius Stan a declarat că este în avantajul roş-albilor ca Pandurii să dispute meciul cu gălăţeni, lideri în campionat în acest moment: "Este o supoziţie nefondată pe care Oţelul o emite, în condiţiile în care, anul trecut, puteam să facem uz de acordul cu Pandurii şi să recurgem la neprogramarea clubului".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite