Badea: "Există un interes al celor de la Dijon pentru Diabate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Badea
Nicolae Badea

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că există un interes al grupării franceze Dijon pentru transferul fundaşului Zie Diabate, dar a precizat că tranzacţia nu este finalizată.

"Vă pot confirma că există un interes al celor de la Dijon pentru Zie Diabate, dar deocamdată sunt doar discuţii. Nu s-a finalizat încă transferul", a declarat Badea.

Fotbalistul ivorian, în vârstă de 22 de ani, evoluează la Dinamo din august 2007 şi are mai multe selecţii la naţionala de tineret a Costei de Fildeş.

Ediţia online a cotidianului L'Equipe a scris, joi, că fundaşul stânga ivorian al echipei Dinamo, Zie Diabate, a fost transferat la formaţia franceză din prima ligă Dijon, cele două grupări înţelegându-se rapid asupra tranzacţiei.

"DFCO şi-a găzit fundaşul lateral stânga. După ce a încercat pista Fabrice N'Sakala de la Troyes, Patrice Carteron (n.r. - antrenorul echipei) şi-a îndreptat intenţia asupra ivorianului Zie Diabate (22 de ani), care evoluează din 2008 la Dinamo Bucureşti. Cele două cluburi s-au înţeles foarte repede după oferta înaintată luni. Diabate a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu Dijon şi ar putea ajunge în Franţa joi seară", a notat sursa citată.

După 19 etape, Dijon ocupă locul 16 din 20 de echipe, cu 19 puncte, în prima ligă franceză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite