Schimbul Zicu - Grigorie a picat. Badea: "Cei de la Rapid sunt de negăsit!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Badea anunţă că schimbul Ianiz Zicu - Fane Grigorie e greu de realizat. Motivul ? Cei de la Rapid sunt de negăsit la telefon. Badea ăl atacă voalat şi pe preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe.

"Despre schimbul Zicu-Grigorie întrebaţi-i pe cei de la Rapid. Noi ne-am spus opinia, şi-au spus-o şi ei sâmbătă la o întâlnire, şi-au reconfirmat-o duminică telefonic, după care au dispărut de vreo trei zile. Nu pot să spun decât că sunt surprins de maniera de a te raporta într-o tranzacţie. Nici nu mai are importanţă despre ce jucători era vorba. Vorbim despre comportamentul în relaţia cu Dinamo şi cu FC Timişoara, despre modul în care te comporţi într-o anume situaţie. Mă abţin să fac alte comentarii, pentru mine e surprinzător şi nefiresc comportamentul. Putea să fie unul simplu, elegant, de respect, în care să ne spună că nu mai sunt interesaţi. Nu mai trebuia nimic altceva. Probabil că aerul tare de sub Tâmpa, cu aerul fierbinte din Giuleşti a creat o zonă turbionară comportamentală", a spus Badea.

Antrenorul Ioan Andone a spus că se bazează pe Ianis Zicu pe care ar urma să-l treacă pe lista UEFA: "Eu mă bazez pe Zicu, vineri putem să-l trecem pe lista UEFA pentru că se face o nouă listă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite