Badea îl ceartă pe Borcea: "Transferurile trebuie să vină din partea staff-ului tehnic, nu a administraţiei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Badea
Nicolae Badea

Nicolae Badea a precizat că transferurile trebuie să vină din partea conducerii tehnice şi nu din partea celor din administraţie, atacându-l pe Cristi Borcea, care anunţase că-l vrea pe Florin Costea de la Steaua.

"Am văzut că domnul Becali a renunţat, aşa că am renunţat şi noi. Lucrurile în ceea ce priveşte transferurile, trebuie să vină din partea staffului tehnic şi nu din partea celor din administraţie." a declarat Nicolae Badea la GSP TV.

 "Meciurile Dinamo - Steaua au trezit întotdeauna un meci de orgoliu. Sper ca suporterii ambelor echipe să facă partea bună a spectacolului din tribună. Sper să nu avem un nou episod ca la Dinamo - Rapid . Sper ca vremea să fie bună pentru a avea un stadion plin, iar jocul celor două echipe să încălzească atmosfera din tribune. Cred că sărbătorile ne vor prinde tot pe primul loc." a mai spus Badea.

 "Sunt echipe care joacă bine şi sunt adversari redutabili, Vaslui, Rapid şi chiar Steaua. Nu cred că diferenţa actuală de puncte va debusola echipa roş-albaştrilor. Cel mai important meci pentru ei va cel cu CFR Cluj, acolo vor vedea în ce stadiu se află." a explicat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite