Bac la 34 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Dănciulescu a lipsit de la antrenamente, fiind învoit pentru a-şi susţine probele de la „testul maturităţii“. Ionel Dănciulescu a amânat timp de 15 ani examenul de Bacalaureat. „Corbul“ a terminat liceul la Craiova, la „Gheorghe Bibescu“.

Cel mai experimentat dintre jucătorii din „Ştefan cel Mare" le-a dat, ieri, emoţii fotbaliştilor dinamovişti. Dănciulescu nu s-a prezentat la ora 11.00, la şedinţa de pregătire stabilită de Ciobotariu. Colegii lui „Danciu-gol" s-au gândit că şi-au pierdut căpitanul, care se află în vizorul celor de la FCM Târgu-Mureş, pentru un transfer.

Lucrurile s-au lămurit rapid. Stafful lui „Ciobi" le-a comunicat „câinilor" ce s-a întâmplat, de fapt, cu Dănciulescu. Atacantul se învoise de la conducere pentru a-şi susţine probele de la examenul de la Bacalaureat.

Nici Ianis Zicu n-a dat BAC-ul

La 34 de ani şi jumătate, „Corbul" şi-a amânat timp de 15 ani prezenţa la „testul maturităţii", din cauza cantonamentelor şi a programului încărcat. Dinamovistul a început liceul în oraşul natal, Slatina, după care s-a transferat la Craiova, la grupul şcolar „Gheorghe Bibescu".

Un alt nume care încearcă de câţiva ani să obţină diploma de Bacalureat este Ianis Zicu. Machedonul, proaspăt transferat la ŢSKA Sofia, şi-a propus ca în această vară, la 28 de ani, să se prezinte şi el la testele finale, de după liceu. Evenimentele din viaţa lui nu i-au dat deloc pace. Mai întâi, Zicu a fost convocat la naţională pentru meciul cu Bosnia şi turneul din America de Sud, astfel că sesiunea din iunie a fost compromisă. Ianis speră să ajungă totuşi la exemanele din toamnă.

„Să-mi spună să plec!"

După ce s-a zvonit că Ionel Dănciulescu nu ar mai fi dorit la Dinamo de o parte dintre acţionari, jucătorul a reacţionat: „Dorinţa mea e să rămân la Dinamo, dar văd că sunt tocat o dată la două-trei săptămâni cu veşti prin presă cum că trebuie să plec. Să mi se spună să plec, ne dăm mâna şi «La revedere!», dar eu nu vreau să plec".

„Întârziaţii" de la BAC

- Ionel Ganea a dat examenul de Bacalaureat la 34 de ani, la Făgăraş
- Cristi Borcea a dat Bac-ul la 26 de ani, pentru că, în adolescenţă, s-a apucat de afacerile cu butelii
- Florentin Petre (35 de ani) nu a apucat încă să susţină Bacalaureatul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite