Avram i-a tras un pumn lui Crăciunescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful CCA şi cel mai mare rival al său din arbitraj au avut, ieri, o dispută la sediul FRF. Avram şi Crăciunescu s-au răfuit pe probleme de familie, iar scandalul a fost la un pas să se încheie cu o bătaie în toată regula.

Prezent la şedinţa Comisiei de Disciplină, unde se judeca un memoriu făcut de către Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva sa, în calitate de preşedinte al clubului Chindia Târgovişte, Ion Crăciunescu a fost rugat de Vasile Avram să poarte o discuţie mai retrasă. „L-am refuzat, dar s-a apropiat mai mult de mine. Atunci, eu i-am zis ceva, iar el a avut o reacţie incredibilă: m-a lovit cu pumnul în piept", a povestit,consternat, Crăciunescu.

După câteva ore, Vasile Avram şi-a prezentat şi el versiunea: „Eram la un metru unul de celălalt, iar Crăciunescu mi-a zis «dă-te, bă, mai încolo, că-ţi miroase gura»! Normal că m-am enervat. M-am simţit jignit, şi am reacţionat. L-am împins, l-am atins doar pe geacă, dar nici vorbă să-l fi lovit. I-am zis, apoi, doar atât: «Fă tot ce vrei, dar te rog să-mi laşi în pace familia»". Avram a fost deranjat de comentariile pe care fostul mare „fluieraş" le face în mass-media privind modul în care băieţii şefului CCA. Marius şi Valentin Avram, arbitri în lotul naţional, îşi desfăşoară activitatea.

Şeful arbitrilor a continuat apoi tirada cu atacuri la adresa lui Crăciunescu: „Dacă el şi-a distrus familia, s-o lase pe a mea în pace! Nu e vina mea că el a ales să divorţeze, să se pună în genunchi în faţa fetelor, să le ceară numerele de telefon, să se vopsească şi să stea prin cluburile de noapte. Inclusiv Crăciunescu trebuie să-mi respecte familia".

Conflict din 2005

Crăciunescu şi Avram sunt la cuţite din 2005. În acel an, primul a fost debarcat de la şefia CCA, iar cel de-al doilea a fost bănuit că s-a aflat în spatele „operaţiunii" pentru a prelua puterea. De atunci, cei doi s-au atacat aproape mereu. „Crăciunescu e o mare bubă a fotbalului românesc.

Nu mai are nicio legătură cu arbitrajul, vorbeşte doar din calitatea de comentator tv", a spus recent bossul de la CCA. „Avram e o nonvaloare, un fost colaborator al Securităţii", a venit răspunsul fostului mare cavaler al fluierului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite