Avram îi răspunde lui Iancu: "Nu-l schimb pe Deaconu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Avram, preşedintele CCA, a anunţat că nu-l va schimba pe arbitrul Deaconu de la meciul Vaslui - Timişoara chiar dacă Marian Iancu a spus că nu va băga echipa pe teren.

"Nu am mai discutat cu Marian Iancu după acel dialog pe care l-am avut la televiziune, dar Alexandru Deaconu va rămîne centralul acestei partide. El nu va fi schimbat. Acum mă aflu în drum spre Vaslui pentru că sînt supervizor la această partidă, iar cînd voi ajunge acolo voi purta o discuţie cu arbitrul acestei partide. Ca o opinie personală, eu cred că acest meci se va juca", a explicat Vasile Avram.

Acesta a dezvăluit şi cum se vor desfăşura lucrurile dacă Marian Iancu va decide să nu permită echipei sale să joace această partidă: "Arbitrul trebuie să intre în teren alături de echipa care se va prezenta la meci şi să constate că echipa adversă nu este pregătită să înceapă jocul. Centralul va aştepta 15 minute de la ora de start a meciului şi dacă jucătorii echipei adverse nu vor intra în teren atunci va fluiera finalul partidei. Asta spune regulamentul", a explicat Vasile Avram pentru www.gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite