Avram junior, cel mai bun arbitru în 2009!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Avram
Marius Avram

Marius Avram, fiul preşedintelui CCA, Vasile Avram, a fost desemnat, marţi, cel mai bun arbitru central al anului 2009 în România, pe baza voturilor arbitrilor şi observatorilor, cu ocazia unei gale care a avut loc la Casa Fotbalului.


Centralul bucureştean a condus 20 meciuri în 2009, având prestaţii apreciate de oamenii din fotbal, iar luna trecută a fost anunţat că va figura pe lista arbitrilor FIFA de la 1 ianuarie 2010.

Cele mai importante jocuri conduse de fiul preşedintelui CCA sunt CFR Cluj-Unirea Urziceni (1 august), FC Timişoara-Rapid (14 august) şi CFR Cluj-FC Timişoara (25 octombrie).

Pe poziţia secundă în clasamentul CCA se află trei centrali, arădeanul Ovidiu Haţegan, vâlceanul Augustus Constantin şi bucureşteanul Alexandru Deaconu, în timp ce pe locul 3 se află Teodor Crăciunescu, Sebastian Colţescu şi Robert Dumitru.

Cel mai bun arbitru asistent român a fost desemnat constănţeanul Aurel Oniţa (40 de ani), care se află pe lista FIFA din anul 2004, iar în acest an a făcut echipă cu Alexandru Tudor şi Cristian Nica la meciurile internaţionale.

Locul secund este ocupat de trei arbitri, Cristian Nica, Octavian Şovre şi Adrian Vidan, în timp ce pe trei se află Zoltan Szekely, Ionel Popa şi Ioan Onicaş.

În ceea ce priveşte arbitrajul feminin, Cristina Dociorman a ocupat prima poziţie în topul CCA pentru centrali, urmată de Teodora Albon şi Cristina Ionescu-Babadac, iar Monica Rigo a fost desemnată cel mai bun arbitru asistent. Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat Carmen Neagu şi Irina Mârţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite