Aurel Ţicleanu, fost antrenor Univ. Craiova: A demisionat, dar şi-a uitat mama la Craiova!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Ştiinţei a părăsit echipa plin de nervi, însă abia atunci când a ajuns la Piteşti a realizat că a făcut o gafă. Craiova şi Steaua par să se fi angrenat într-o cursă: cine schimbă mai mulţi antrenori în acest sezon. Deocamdată, scorul e 7-5 pentru Steaua, dar mai sunt trei etape.

„Adevărul": De ce aţi demisionat înaintea unui meci crucial cu Dinamo?

Aurel Ţicleanu: Nu este chiar înaintea partidei. Eu am anunţat că plec cu două zile înainte de meci. Nu mai rezistam. Eram plin de draci, atât de nervos încât am uitat-o şi pe mama la Craiova!

Cum adică aţi uitat-o?

Eram foarte supărat şi, pur şi simplu, am uitat s-o iau la Braşov. După ce am ajuns la Piteşti mi-am amintit că am uitat-o pe mama la Craiova. Am fost nevoit să mă întorc şi nu am mai mers acasă, ci am înnoptat la Sadu.Universitatea v-a dat mari bătăi de cap. Eu am venit la echipă cu sufletul şi ca să dau o mână de ajutor. Am ajuns la concluzia că sunt lucruri mult mai importante în viaţă decât fotbalul şi aici mă refer la familie. Niciun membru al familiei nu m-a susţinut când am preluat Universitatea, însă nu am ţinut cont de nimeni.

S-a spus că, după meciul cu Oţelul, Mititelu v-ar fi reproşat că n-aţi reuşit să „aranjaţi" un egal, având în vedere că sunteţi naşul băiatului lui Marius Stan...

Este o mare prostie. Oţelul se bate la titlu şi numai nişte oameni bolnavi pot gândi la un blat. Mititelu niciodată nu mi-a cerut asta. S-a mai vehiculat că m-am certat cu patronul fiindcă nu i-am titularizat pe fraţii Costea la Galaţi. Numai prostii.

Se mai poate salva Craiova de la retrogradare?

Acum nu mă mai interesează. Prin plecarea mea am dovedit că nu i-am lucrat pe Napoli şi pe Reghecampf. Să ştiţi că nu e numai greşeala jucătorilor că s-a ajuns în situaţia de faţă. Cu mine, Universitatea a arătat a echipă. Din şapte meciuri cât am stat pe bancă, nouă puncte le-am pierdut pe mâna arbitrilor.

De ce nu a reuşit nimeni la Craiova cu Mititelu patron?

Nu ştiu ce să zic. Echipa are meciuri importante şi e bine să fie linişte acum la echipă. Vorbim la finalul sezonului.

„Ţicleanu a clacat psihic"

Finanţatorul Craiovei a dezvăluit motivul despărţirii de Aurică Ţicleanu. „Nu a vrut să rămână pentru că s-a simţit foarte prost şi a clacat nervos. Dacă tot a plecat, n-o să mai fie nici preşedinte. Eu voiam să-l ţin pe termen lung, dar a avut o cădere nervoasă, aşa din senin", a declarat Mititelu. Interimatul pe banca tehnică a Ştiinţei la meciul cu Dinamo va fi asigurat de cuplul Silviu Lung - George Biţă.

Antrenorii Craiovei în sezonul actual

NUME                                            BILANŢ
A. Ţicleanu (etapele 1-5)                5 m, 0 v, 3 e, 2 î
V. Piţurcă (etapele 6-18)               13 m, 5 v, 2 e, 6 î
N. Napoli (etapele 19-23)               5 m, 0 v, 2 e, 3 î
L. Reghecampf (etapele 24-29)      6 m, 1 v, 1 e, 4 î
A. Ţicleanu (etapele 30-31)           2 m, 1 v, 0 e, 1 î
*m-meciuri, v-victorii, e-egaluri, î-înfrângeri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite