Aurel Şunda: "Săgeata Stejaru poate promova în Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Săgeţii Stejaru, Aurel Şunda, a anunţat că, în cazul în care echipa sa se va situa în fruntea clasamentului, obiectivul va fi promovarea şi speră să mai transfere doi jucători, informează ligab.ro.

„Este posibil să promovăm. Sunt şapte-opt echipe care se luptă pentru accederea în prima ligă. Obiectivul este practicarea unui joc frumos. Dacă vom fi acolo sus, nu ne vom da la o parte. Avem un cantonament la Constanţa la hotel Royal. Cu Alba Iulia am fost aproape de liga I. Am ratat două transferuri, juniorul Trandu şi Câju. L-am transferat pe Mircea Voicu de la Gaz Metan. Sper să mai transferăm doi jucători”, a declarat Şunda la "Sport Total FM". 

El a anunţat programul echipei sale şi speră ca şi conducătorii Săgeţii să ajungă cunoscuţi. „După această perioadă, pe 2 februarie plecăm în cantonament în Antalya, unde vom sta până pe 14 februarie şi vom susţine şase amicele. La Constanţa vom sta până pe 29 februarie, pe 27 februarie avem un amical la Mangalia şi pe 29 februarie la Eforie cu una dintre echipele locale. Sper să jucăm cu echipe bune. Avem foarte mulţi conducători, un preşedinte şi şapte vicepreşedinţi. Sper ca şi aromânii de la Stejaru să devină cunoscuţi. Echipa îi ridică pe toţi”, a încheiat Şunda.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite