Au uitat de simbol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentin Petre (foto) nu a mai fost contactat de acţionarii roş-albi pentru a începe munca la Dinamo, deşi, în iarnă, i s-a transmis că la finalul sezonului va fi cooptat în staff-ul administrativ şi va ocupa o funcţie în cadrul departamentului de scouting.

În „Ştefan cel Mare" e debandadă. Jucătorii sunt nemulţumiţi că nu sunt plătiţi de luni de zile, Andone nu mai vrea să continue pe banca tehnică, iar acţionarii se ceartă din cauza bugetului. Pe lângă toate aceste probleme, şefii au uitat şi de promisiunea către Petre, jucător ce a evoluat 18 ani pentru roş-albi.

După ce în momentul revenirii de la Groznîi, în iarna lui 2009, conducătorii „nu şi-au adus aminte" să-i facă o ofertă, iar el a ales Victoria Brăneşti, acum, când şi-a încheiat cariera, e pus, din nou, pe lista de aşteptare. „De la terminarea sezonului nu m-a mai căutat nimeni. Eu încă aştept telefonul lor", a afirmat fostul fotbalist.

Înţelegerea între cele două părţi fusese ca, din vară, „Piticul" să devină scouter pentru zona Bulgaria, Macedonia şi Serbia. Fostul mijlocaş ar fi avut un program flexibil, ce-i permitea să participe şi la cursele de raliuri, fiind campion şi la automobilism. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite