Au învăţat să se apere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 „Câinii“ au remizat aseară, scor 0-0, într-un amical cu Partizan Belgrad, campioana Serbiei, iar Ioan Andone pare că a găsit soluţia de a nu mai încasa goluri pe bandă rulantă. Remiza cu Partizan Belgrad, echipă ce a jucat în acest sezon în grupele Ligii Campionilor, reprezintă al doilea meci la rând în care Dinamo reuşeşte să păstreze poarta intactă.

Sub privirile rivalilor de la Universitatea Cluj şi a selecţionerului Răzvan Lucescu, elevii „Fălcosului" nu s-au făcut de râs în faţa campionilor din Serbia. Tehnicianul celor din „Ştefan cel Mare" a rulat tot lotul şi pare deja că a conturat oamenii de bază în apărare, defensiva începând să dea semne de revenire după sincopele din turul campionatului.

Dănciulescu a avut ratarea meciului

Rubio, Grigore, Moţi, Crăciun par cei patru aleşi ai lui Andone, care, pe final, şi-a permis chiar să facă „artificii" şi l-a pus pe Diabate
fundaş central în locul lui Moţi, iar africanul nu a avut probleme.

Singurul semn de întrebare rămâne ziua când se va reface Dolha, care s-a accidentat la un antrenament şi nu a apărat niciun meci până acum. În plus, Grigore a primit banderola de căpitan pentru a prinde încredere şi fundaşul nu a dezamăgit. Sârbii au jucat destul de şters, iar roş-albii au prins curaj şi Kone a avut prima ocazie de a înscrie, dar mingea expediată de la 20 de metri a lovit doar bara.

Vlad Munteanu şi Pătraşcu, singurele achiziţii de până acum, au jucat titulari, iar la pauză au fost schimbaţi doar pentru ca Andone să-i vadă la lucru şi pe Dănciulescu şi pe Cătălin Munteau. Iar „bătrâneii" au animat partida. „Cap de zmeu" a driblat şi a oferit centrări şi Danciu a avut ratarea meciului, când lovitura sa de cap din poziţie ideală a trecut puţin pe lângă poarta sârbilor.

Andone nu s-a mai manifestat vehement pe bancă, nici nu şi-a mai luat notiţe, semn că elevii săi, mai ales fundaşii, încep să priceapă indicaţiile, iar apărarea începe, în sfârşit, să arate demnă de o echipă ce îşi propune să ia campionatul.

0-0

Dinamo: Curcă (Naumovski 66) - Rubio, Grigore, Moţi (Diabate 72), Crăciun (Bordeanu 63) - Torje (Stănescu 82), Kone (Mărgăritescu 72), Pătraşcu (C. Munteanu 46), V. Munteanu (Dănciulescu 46) - L. Ganea (Păun 75), Alexe (Bekaj 82). Antrenor: Ioan Andone

Dinamo Tirana: (locul unu în prima ligă din Serbia)

Goluri: Barazide (12, 61), Tadici (58)

Eliminat: Torje

Dinamo va juca miercuri următorul amical cu Dacia Chişinău (ora 15.00, Digi Sport).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite