Au ieşit din cursa pentru Moraes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Lordul" ţine cu dinţii de Moraes, refuzând ofertă după ofertă din partea cuplului Dinu Gheorghe - Marius Şumudică.

„Nu putem onora pretenţiile financiare ale lui Moraes şi nici pe cele ale clubului Gloria Bistriţa. Cerinţele lui Jean Pădureanu sunt foarte mari", a spus „Vamă". Totuşi, înainte de a se declara învins în negocierile cu preşedintele ardelenilor, conducătorul giuleştean a avut o ultimă tentativă de a-l lua pe Junior Moraes.

De ce se încăpăţânează „Lordul"?

Dinu Gheorghe a înaintat Bistriţei o ofertă pe care o vedea de nerefuzat. În ce a constat aceasta? În primul rând, o sumă colosală pentru un fotbalist din campionatul românesc: 800.000 de euro! În plus, „Vamă" le-a propus celor de la Gloria să ia doi rapidişti, Mardare şi Răduţă, sub formă de împrumut până la finalul campionatului. Spre uimirea preşedintelui giuleştean, omologul său de la Bistriţa a refuzat „pachetul" fără a sta pe gânduri! A fost momentul în care Rapid a anunţat că a ieşit definitiv din cursa pentru achiziţionarea lui Moraes. Principalul motiv pentru care Pădureanu nici nu concepe să scadă preţul brazilianului este o clauză care există în contractul atacantului cu Gloria. Potrivit acesteia, jucătorul va încasa 35 la sută din suma de transfer pe care Bistriţa o va primi în schimbul său! Tocmai de aceea, „Lordul" cere cât mai mulţi bani pentru a rămâne şi clubul cu ceva după ce Moraes îşi va primi partea.
În plus, antrenorul Nae Manea ştie foarte bine că, odată cu plecarea sud-americanului de la Bistriţa, echipa va avea probleme şi mai mari pentru evitarea retrogradării. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite