Au fentat ultima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadu şi Weldon vor lipsi din echipa CFR-ului în ultima etapă, cu Astra
Cadu şi Weldon vor lipsi din echipa CFR-ului în ultima etapă, cu Astra

16 jucători din Liga I sunt suspendaţi pentru runda următoare, iar o parte dintre ei sunt suspectaţi că au forţat asta pentru a câştiga o săptămână de vacanţă.

Turul s-a încheiat teoretic după a 17-a etapă, dar LPF a programat în acest final de an şi o rundă din retur, pentru a mai elibera calendarul din primăvară. Campionatul e programat să se termine în mai, pentru a permite naţionalei să dispute câteva jocuri amicale în perioada în care alte reprezentative se pregătesc pentru Euro 2012.

Această decizie a LPF a stârnit nemulţumirea mai multor cluburi din Liga 1, care şi-ar fi dorit să amâne a 18-a etapă pentru anul viitor, dar, până la urmă, a rămas cum s-a stabilit, adică se va juca în acest weekend.

Unii fotbalişti au luat-o însă înaintea grupărilor de care aparţin şi s-au asigurat pe cont propriu că etapa viitoare îi va prinde acasă, cu familiile sau prietenii, şi nu pe terenul de joc. Astfel, mai mulţi jucători din Liga 1 au forţat obţinerea celui de-al patrulea cartonaş galben al sezonului, cel care aduce automat suspendarea de o etapă, iar alţii nu s-au sfiit chiar să ia şi roşu direct.

Cei mai hotărâţi au fost fotbaliştii Astrei Ploieşti, Ousmane N'Doye şi Osvaldo Miranda, care s-au „descurcat" de o eliminare chiar acum două runde, în meciul cu FC Braşov, şi au câştigat chiar două săptămâni de vacanţă, pentru că pedeapsa pentru un cartonaş roşu direct e de minimum două etape de suspendare.

Cei mai mulţi dintre cei care au „fentat" ultima etapă sunt străini, care şi-au făcut deja bagajele pentru a se întoarce în ţările lor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite