Au cerut avion cu locuri în picioare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bancuri de cantonament: Steaua, CFR, Pandurii şi Bistriţa au părăsit România cu nervi, după ce aeronava spre Antalya nu putea să decoleze deoarece doi pasageri nu mai aveau loc pe scaune. Şeful Ligii a simţit ca de obicei nevoia să se implice. Mitică Dragomir a fost cel care a făcut ordine, a dat jos doi membri ai echipajului şi astfel au ajuns la destinaţie.

Se întâmplă în România. Steaua, CFR Cluj, Pandurii Tg. Jiu şi Gloria Bistriţa trebuiau să plece ieri, la ora 14.30, spre Antalya, acolo unde au programat un stagiu de pregătire centralizat.

Avionul a fost însă ţinut la sol aproape o oră pe Aeroportul Băneasa, pentru că în aeronavă se aflau mai mulţi pasageri decât scaunele disponibile. După verificări, doi pasageri erau în plus.

În delegaţia celor patru echipe se afla şi preşedintele LPF, Mitică Dragomir, şi e lesne de înţeles că el era unul dintre cei vizaţi! Şeful Ligii nu a gustat situaţia şi, mai mult, s-a implicat cu nerv pentru a rezolva problema ivită. 

„Uitaţi-vă în ce ţară trăim, e incredibil ce se întâmplă! Până acum trebuia să fim în Turcia. O să vedeţi voi ce reclamă vă fac, o să vă fac de râs!", i-a ameninţat „Corleone" pe stewarzi.

Mitică a trecut şi la glume, spunând despre dinamovistul Cristi Borcea că e responsabil de situaţie: „E clar mâna lui Borcea!", în timp ce Mihai Stoica a propus mai în glumă, mai în serios: „Să coborâm să ne numere!".

După îndelungi parlamentări, şeful LPF a reuşit să coboare din avion doi membri ai echipajului şi astfel comandantul aeronavei a fost de acord să decoleze spre Antalya, dar după o oră de întârziere.

„Avionul nu e căruţă!"

În avionul cu care a decolat Steaua s-a aflat şi Junio Moraes, fotbalistul pe care Becali vrea să-l transfere. Narcis Răducan a glumit pe seama atacantului portughez:

„Să vedem în ce trening va coborî din avion, ştim cu ce trening va urca. Sper să se ajungă la un numitor comun pentru că este un jucător bun", a spus Răducan. Meme Stoica a refuzat însă negocierile cu Pădureanu: „Nu negociez cu el în avion, nu suntem în căruţă. Dacă se făcea transferul de la Bucureşti, era altceva".

"La un moment dat am vrut să cobor, mă gândeam că e un semn rău. Am ajuns bine, doar că aici plouă torenţial."
Dumitru Dragomir
preşedinte LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite