Au ars gazul de pomană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR-ul nu se regăseşte în anul 2010. În afara victoriei împotriva Unirii Urziceni, din prima etapă a returului, formaţia antrenată de Mandorlini a dezamăgit de la meci la meci.

Ultima năzbâtie? Un joc chinuit cu Gaz Metan Mediaş, lamentabil chiar, pe alocuri, fără idei, fără orizont şi fără noimă. Păcat de jucătorii care îmbracă tricoul vişiniu al clujenilor, sunt fotbalişti buni, dar parcă neantrenaţi. Oricum, Mandorlini avea zilele numărate pe banca CFR-ului încă de dinaintea partidei de la Mediaş şi le are în continuare. Singura şansă pe care a avut-o italianul până acum a fost că şi celelalte pretendente la titlu s-au împotmolit pe drumul noroios din Liga I şi că nimeni nu s-a desprins în fruntea clasamentului.

Cu Gaz Metan, clujenii puteau lua chiar bătaie. Din ghetele lui Silvăşan şi ale lui Eric au pornit ocaziile periculoase ale gazdelor, dar Nuno Claro a scăpat fără gol. De partea cealaltă, Bud, fostul idol de pe malul Târnavei, s-a înţeles cu Traore precum arabii cu americanii. A rezultat o remiză urâtă, pe scurt s-a ars gazul de pomană.

0 - 0

Gaz Metan: Buchta - Khubutia,
Hoban, Fl. Lazăr, Buzean - Al. Muntean, Todea, R. Zaharia (85 Trtovaci), Pîrvulescu - Silvăşan (88 Gallanis), Eric (64 Dudiţă) Antrenor: Cristian Pustai
CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Cadu, Piccolo, Leo Veloso - D. Bottone, G. Mureşan (59 N. Dică), Culio - Peralta (66 Yssouf Kone) - Traore (59 E. Dică), Bud.
Antrenor: Andrea Mandorlini
Stadion „Gaz Metan": 2.000
Arbitru: Robert Dumitru (Braşov)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite