Au ajuns miliardarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manchester City a aterziat, ieri, la Timişoara, aducând în Banat vedete de 24 de carate. Tevez, Vieira sau Yaya Toure au păşit pe pământ bănăţean, sub privirile celor care au venit la aeroport pentru a vedea de aproape fotbalişti pe care îi văzuseră doar la TV.

„Cetăţenii" sunt aici! Nu se ştie dacă Timişoara va reuşi performanţa de a-i elimina pe miliardarii din Premier League, dar, suporterii bănăţeni au garanţia că vor vedea, diseară, pe viu, nişte fotbalişti de 24 de carate!

S-au vândut deja toate biletele

În locul jucătorilor absenţi (Boateng, Kolarov şi Robinho), în România au fost aduşi supervedetele David Silva (campion mondial cu Spania), Mario Balotelli, atacantul transferat de la Inter Milano, dar şi irlandezul Greg Cunningham.

FC Timişoara a făcut apel la suporteri în vederea partidei de azi cu Manchester City, solicitându-le fanilor să-şi procure bilete din timp pentru meci. Lucru pe care bănăţenii l-au şi făcut. Stadionul „Dan Păltinişanu" va fi arhiplin la ora meciului, tichetele fiind deja epuizate. Este şi motivul pentru care organizatorii vor deschide porţile de la ora 18.30.

Manchester City

După ce la City a ajuns şi James Milner de la Aston Villa pentru 30 de milioane de euro, Sir Alex Ferguson, tehnicianul rivalei United, a comentat cu ironie: "Sunt kamikaze!". În această vară, City a cheltuit 150 de milioane de euro pe transferuri.

La Timişoara nu au făcut deplasarea fundaşii Jerome Boateng şi Alexandăr Kolarov, accidentaţi. A absentat şi Robinho, pe picior de plecare.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite