Atenţie, Rapid! Hapoel a câştigat derby-ul cu Maccabi Tel-Aviv şi e lider în Israel!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Deac
Ciprian Deac

Trupa lui Răzvan Lucescu e eliminată matematic din cursa pentru primăvara europeană, dar este obligată să mai joace pentru palmares, CV şi banii de la UEFA şi ultimele două jocuri ale grupei.

Penultimul adversar din grupa C a Ligii Europa este Hapoel Tel Aviv, echipă cu care Rapid a câştigat singurele sale puncte în această competiţie. Se întâmpla chiar în meciul de deschidere, pe Bloomfield Stadium, când golul lui Herea a adus victoria cu 1-0 a giuleştenilor şi speranţa calificării. Acum, ambele echipe sunt eliminate matematic din competiţie şi joacă acest meci doar pentru că aşa prevede regulamentul.

Totuşi, nu este de ignorat forma de moment a celor două echipe, care se situează la poli diferiţi. Pe de o parte, Rapid pare în scădere, a pierdut cu 3-0 la Târgu Jiu şi e pe locul 3 în Liga I. Hapoel, în schimb, este la turaţie maximă, aseară a câştigat derby-ul Tel-Aviv-ului cu Maccabi, 3-1, şi este lider în campionatul israelian. Pentru adversarii de miercuri ai giuleştenilor au marcat Pecalka, Cohen şi Abutbul.

Rapid - Hapoel Tel-Aviv se va juca miercuri seara, de la ors 22:05, în direct pe ProTV.

Ultimul joc al Rapidului în acest sezon de Liga Europa se va disputa la Eindhoven, cu PSV, pe 15 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite