Atacanţii, pe mâna lui Ganea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 1-1 în tur, CFR Cluj şi Dinamo îşi dispută astăzi un loc în finala Cupei României. „Câinii” sunt obligaţi să înscrie, însă în ultimele două meciuri atacanţii lui Ţâlnar n-au reuşit să dea niciun gol.

Asta după ce, în Vinerea Mare, Dinamo nu a învins decât cu 1-0 pe Gaz Metan Mediaş. Ţălnar s-a gândit cum ar putea remedia situaţia şi a găsit soluţia cea mai la îndemână: şi-a băgat jucătorii de profil ofensiv sub comanda lui Ionel Ganea.

întârzieri la salarii

De meserie mare vârf la viaţa lui, acum, antrenor secund, „Ganezul" petrece minute în şir la antrenamente alături de  atacanţii lotului. Stă cu gura pe ei, îi obligă să se concentreze la finalizare şi-i sfătuieşte să aleagă cele mai simple soluţii în faţa porţii. Cel puţin la şedinţele de pregătire, varianta cu Ganea în ceafa atacanţilor a dat satisfacţie.  „Câinii" au băgat mingea de mai multe ori în poartă.

Chiar dacă Dinamo s-a mişcat binişor în ultima vreme în campionat, cu victorie cu Steaua sau egal cu Urziceni, iar jocul prestat de echipa lui Ţălnar a fost lăudat, şefii tot au luat măsură contra diminuării şanselor la titlu. Acţionarii nu au mai virat la timp salariile în conturi.

Întârzierea nu este enormă, doar de o lună şi jumătate, însă fotbaliştii resimt criza din plin, pentru că unora li s-a tăiat substanţial la contract. 

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite