Atacant de la Atletico în locul lui Kone?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Yssouf Kone a jucat în meciul cu Universitatea deşi nu era complet refăcut şi  s-a antrenat doar de câteva ori alături de coechipieri săi.

Kone a explicat că nu ţine neapărat să plece de la CFR, echipă cu care mai are contract un an. „Sunt unele discuţii cu echipe din Anglia, cei patru impresari ai mei se ocupă de asta, însă eu sunt fericit la CFR şi nu vreau să plec.

Dacă vine o ofertă convenabilă pentru club şi pentru mine, atunci plec, altfel rămân aici pentru că mă simt bine la Cluj", a spus Yssouf pentru Adevărul.

Potrivit presei spaniole, oficialiidin Gruia se pregătesc de despărţirea de Kone, ei ofertându-l pe senegalezul Ibrahima Baldé, atacantul lui Atletico Madrid. Acesta a marcat trei goluri în 18 meciuri pentru echipa spaniolă în ultimul sezon şi are contract cu echipa lui Forlan până în 2013.

Au dat vina pe căldură

De altfel, atacul a fost şi punctul slab al clujenilor în remiza de la Craiova, scor 0-0, într-un meci în care nu au avut nicio ocazie clară de gol. Şefii CFR-ului văd însă partea plină a paharului şi spun că sunt bucuroşi de punctul scos în faţa echipei lui Adrian Mititelu. „Căldura a fost de vină", au spus jucătorii CFR-ului, „storşi" de energie la finalul celor 90 de minute.

„Cred că au fost peste 40 de grade la ora meciului. Nu este normal să programezi jocuri la asemenea ore. Eu chiar vreau să propun ca toate echipele să aibe nocturnă, să fie condiţie de licenţiere, iar vara partidele să se dispute seara, când e mai răcoare", a explicat preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

Acesta susţine că punctul scos cu Ştiinţa nu poate fi considerat un semieşec: „Sincer, sunt mulţumit de rezultat. Jucătorii au fost foarte obosiţi după meciul din Supercupă, când s-a ajuns până la prelungiri şi penaltyuri. I-a fost greu lui Mandorlini să remonteze echipa şi fizic şi psihic.

De-asta sunt fericit că am luat un punct, e doar prima etapă şi nu se poate spune că am făcut un pas greşit în lupta pentru titlul. Plus că, sunt convins, la cum arată Craiova cu Ţicleanu pe bancă, va pune probleme tuturor echipelor". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite