Astra, prima echipă care s-a reunit pentru viitorul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Ploieşti este prima echipă din Liga I care s-a reunit în vederea noului sezon competiţional, jucătorii români din lot prezentându-se, joi, la primul antrenament.

La prima şedinţă de pregătire au fost prezenţi Grigore, Miron, Gavrilaş, Pânzaru - portari, Măţel, Mihalache, Pătraşcu, Stan, Tigoianu, Budescu, Strătilă, Rusu, C.Matei şi Rusu - jucători de câmp.

Jucătorii străini nu au sosit încă la Ploieşti, preşedintele Petre Buduru precizând că Oprsal, Takayuki, Nogo, Fatai, Junior Morais, Paulinho, Gussev şi N'Doye şi-au prelungit vacanţa cu acordul conducerii. Grupul stranierilor este aşteptat în zilele următoare, însă N'Doye va sosi pe 17 iunie.

"Noutăţile Astrei sunt, până acum, cehul Kubala, portughezul Bruno Miguel şi Cosmin Matei. Acestora li se adaugă 4 jucători care au fost împrumutaţi: portarul Gavrilaş, de la Brăila, Pătraşcu, de la Iaşi, Vădrariu, de la Ceahlăul, şi alt portar, Pânzaru, de la Prahova Tomşani. Am renunţat doar la Croitoru, căruia i-a expirat înţelegerea cu noi. Vor mai sosi jucători, suntem aproape de a obţine acordul lui Cezar Lungu şi cu Marinescu discuţiile sunt avansate", a precizat într-o conferinţă de presă Petre Buduru, care a adăugat că i s-a făcut o ofertă şi lui Dolha.


"Sunt aici, am început un proiect, sper să-l duc la capăt. Avem mult de muncă, trebuie să facem şi sacrificii dacă vrem să jucăm în cupele europene. Sper ca, într-o zi, să antrenez naţionala, dar mai am mult de muncă", a spus tehnicianul Tibor Selymes.

Echipa Astra are programat în perioada 15-24 iunie un stagiu la Braşov, care se va încheia cu un amical. La finalul lunii, Astra va pleca în Austria pentru 2 săptămâni. Adversarele din amicalele din Austria sunt Dinamo Kiev, Manisaspor, Al Ahli, Mlada Boleslav şi o echipă locală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite