Derby-ul Ploieştiului s-a terminat indecis: Astra - Petrolul, scor 1-1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astra - Petrolul s-a terminat la egalitate
Astra - Petrolul s-a terminat la egalitate

Incidentele de la Petrolul  - Steaua, când un huligan l-a lovit pe Galamaz i-a făcut pe şefii Astrei să fixeze preţul biletelor la 70 de lei.  În tribune au fost maximum 100 de inşi, iar forţele de ordine detaşate la meci au fost de zece ori mai mult.

Pentru Astra a marcat Lucian Goian '32, în timp ce golul formaţiei Petrolul a fost reuşit de Opriţa '13, din penalti.

Petrolul deschide scorul în minutul 13, când Opriţa transformă un penalti, cu un şut la vinclu în stânga portarului Silviu Lung. Lovitura de la 11 metri a fost dictată după ce, la un corner de pe partea stângă executat de Komazec, mingea l-a lovit în mână pe Băjenaru, aflat în propriul careu.

În minutul 26, Opriţa joacă involuntar mingea cu mâna în careul propriu, arbitrul central Deaconu dictează penalti, însă N'Doye trage pe lângă stâlpul din dreapta porţii.

Astra egalează în minutul 32, când, la o lovitură liberă de la 22 de metri executată de Mihalache, mingea cade în careul Petrolului de două ori, iar Goian introduce balonul în poartă din aproximativ trei metri.

Astra: S.Lung - Mihalache, Găman, Goian, Junior Morais - Takayuki, D'Doye - Strătilă (Rusu '87), Băjenaru (Ţigănaşu '73), A.Stan (Tigoianu '53) - Fatai. Antrenor: Tibor Selymes.

Petrolul: Zimmermann - Melinte, Sipovici, Petrovici, P.Stoica - Bărbulescu, Enescu - Opriţa, Buhuşi (Fl. Dumitru '58), Stojmirovici (Roman '76) - Komazec (Negru '67). Antrenor: Valeriu Răchită.

Cartonaşe galbene: N'Doye '44 / Komazec '22, Stoica '78

Deaconu

Arbitri: Alexandru Deaconu - Iulian Radu, Florin Păunescu - Adrian Stănescu

Observatori: Gheorghe Moise, Mircea Cezar Ionescu.

La meci au asistat aproximativ 1.000 de spectatori, printre care s-au aflat 100 de susţinători ai formaţiei Petrolul.

fază de joc

Gazdele au mobilizat 1000 de jandarmi la meci de teama huliganilor petrolişti care au provocat grave incidente în timpul partidei cu Steaua.Spre exemplu, la derby-ul Steaua  - Rapid disputat pe Naţional Arena au fost doar 700 de oameni de ordine.

În premieră, pe siteul Astrei nu s-a publicat programul caselor de bilete. Ieri au fost deschise doar două ore, între 16.00 şi 18.00, iar azi de la ora 12.00 au fost închise.

Galeria Petrolului a boicotat partida şi nu s-a prezentat la meci, "lupii" fiind încurajaţi de doar 20 de suporteri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite