Stelea, dat afară în direct și înlocuit cu Mulțescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fatai a trecut de mai multe ori în viteză pe lângă fundaşii adverşi
Fatai a trecut de mai multe ori în viteză pe lângă fundaşii adverşi

Astra Giurgiu şi CS Turnu Severin au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), vineri seara, pe stadionul ''Astra'' din Ploieşti, în primul meci din etapa a 4-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin Cosmin Vancea (45+2), iar Astra a egalat în partea secundă, prin rezerva Sadat Bukari (74). Severinenii putea obţine toate cele trei puncte, dar mingea a lovit bara la şutul lui Adrian Olah, scăpată de portarul Silbiu Lung jr.

Pentru nou-promovata CS Tr. Severin acesta a fost primul punct câştigat de ea în Liga I.

La finalul partidei, patronul Astrei, Ioan Niculae, a intrat în direct la Fanatik Show, la DigiSport. "Am rămas șocat de afirmațiile lui Bogdan Stelea. Auzi la el, e greu pentru o echipă nou-prromovată. Păi el e de 4-5 luni și nu știe pe ce lume e, îl anunț că Astra nu e o echipă nou-promovată. Am fost eu prost că m-am luat după Dinu Gheorghe. Îl anunț pe Stelică următorul lucru: să-și ia bagajele și să plece de la Astra!".

În acelai timp, Ioan Niculae l-a abordat pe Gigi Mulțescu, aflat în studio. "Aș vrea să-i propun lui Gigi să vină la Astra. Am mai lucrat cu el, ne știm și e om serios. A salvat Petrolul, care era o echipă moartă. Asta trebuie să facă și la Astra. Te rog să mă suni după emisiune", a spus Niculae, iar Mulțescu a aprobat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite