Astafei şi-a văzut moartea cu ochii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momente de groază la meciul FCM Târgu-Mureş - Astra Ploieşti! După un duel Astafei - Ţigănaşu, petrecut în minutul 77, mijlocaşul gazdelor a rămas întins pe gazon, iar, la un moment dat, spre disperarea celor din jur, a început să tresară de durere!

Mai mult, i-a curs sânge din ureche, ceea ce i-a speriat şi mai mult pe medici. Salvarea a intrat chiar pe gazon, fotbalistul de 24 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, iar, ca urmare a incidentului, centralul Augustus Constantin a prelungit meciul cu 11 minute!

Două săptămâni oprit de la efort

La spital, Astafei a fost diag­nosticat cu o fractură de os temporal. El a fost internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă din Târgu-Mureş. Se poate considera norocos însă, având în vedere că azi poate fi externat.

„Pe teren m-am speriat foarte tare. Nu mai auzeam nimic după ce m-am lovit. Era groaznic", a povestit mijlocaşul. „După ce mi-am revenit, m-am gândit la Neşu, la cât de greu îi este lui", a afirmat Astafei, făcând referire la românul de la Utrecht, operat la coloană şi care risca să rămână paralizat pe viaţă.

Astafei va fi oprit de la efort timp de două săptămâni, situaţia sa urmând a fi monitorizată de medici.

"Nici nu ştiu cum m-am lovit. Când eram la pământ, nu auzeam decât vocea doctorului. Eu îi spuneam că vreau să mă ridic şi să joc, dar m-am trezit la spital."
Victoraş Astafei
mijlocaş FCM Târgu-Mureş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite