Astafei: ”M-am gîndit la Neşu. Fotbalul e şi o lecţie de solidaritate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul celor de la FCM Tg. Mureş, Victoraş Astafei, a suferit o fractură de os temporal după un impact violent, cap în cap, cu Ţigănaşu, după meciul de aseară cu Astra, 2-2.

"Nici nu ştiu cum m-am lovit, ce s-a întâmplat. Nu-mi mai aduc aminte minute bune dinaintea accidentării. Eram întâns, fără să aud vuietul tribunei şi simţeam că-mi curge sânge din ureche. Auzeam numai vocea doctorului. I-am spus că vreau să mă ridic să joc. Ratasem o ocazie uriaşă înainte. Trebuie să stau cel puţin până luni în spital. După mine aş pleca în secunda 1. Am eu capul tare, dar de data asta a cedat", a spus Victoraş Astafei pentru www.gsp.ro.

"Fotbalul e şi o lecţie de solidaritate. Şi eu am primit o grămadă de mesaje de încurajare şi încă mai primesc: de la colegi de echipă, de la adversari, de la suporteri. Asta mă face mai puternic şi îmi doresc foarte mult să revin în teren, să-mi ajut echipa", a mai spus Astafei.

Mama fotbalistului, Stela Astafei, a stat în permanenţă cu fiul său la spital: "Nu vrea decât să se întoarcă rapid pe teren".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite