Asistentul Ioan Onicaş va sta între patru şi şase etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul din Zalău a greşit impardonabil deşi este unul dintre cei mai experimentaţi din lotul A

Greşeala impardonabilă asistentului Ioan Onicaş (41 de ani) va fi sancţionată de CCA. Surse din arbitraj ne-au spus că arbitrul a fost notat cu calificativul slab de către observatorul Constantin Ştefan. El va fi reţinut de la delegări între patru şi etape pentru faptul că a anulat un gol valabil cu consecinţe asupra stabilirii rezultatului final. Onicaş va pierde în acest timp între 14.400 şi 21.600 de lei, cât ar fi baremurile.

Onicaş nu este la prima abatere. În sezonul trecut, la partida FC Timişoara – CFR Cluj, l-a indus în eroare pe centralul Augustus Constantin, spunându-i în cască faptul că nu a fost penalty la faultul în careu asupra „polistului” Mansour, în minutul 2.

Fostul asistent FIFA Dan Lăzărescu a fost categoric: „Greşeala asistentului Ioan Onicaş este impardonabilă, ţinând cont că este unul dintre cei mai experimentaţi arbitri-asistenţi din lotul A”. Onicaş şi-a motivat semnalizarea prin faptul că Gargorov l-a influenţat pe portarul Tătăruşanu. Motivaţia nu stă în picioare din două motive: 1. fotbalistul Craiovei nu era în ofsaid în momentul şutului lui Mihai Costea, 2. Gargorov nu optura vizibilitatea portarului şi era la aproximativ şase metri de el şi nu atins mingea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite