Aruncă în Oli cu bani: 1,5 milioane €

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali i-a făcut o ofertă colosală lui Olăroiu: salariu stagional de 500.000 de euro, plus o primă de un milion de euro, dacă roş-albaştrii iau titlul şi ajung în grupele Ligii. Tehnicianul are şanse mici să rămână în Ghencea în condiţiile în care Al-Ain din Emirate i-ar da numai din salariu 2,5 milioane de euro!

Gigi Becali este convins că poate ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor, dacă va reuşi să-l convingă pe Cosmin Olăroiu să rămână şi în sezonul viitor pe banca Stelei. „Singurul antrenor la care mă gândesc acum este Olăroiu, Olăroiu. Cosmin. Cosmin. El e un om sentimental, dar şi un tip extraordinar de inteligent. Dacă va câştiga Cupa, credeţi că va da cu piciorul la o continuare?", a declarat latifundiarul din Pipera. Patronul roş-albaştrilor i-a făcut recent şi o ofertă scrisă tehnicianului care va împlini în iunie 42 de ani, în speranţa că va reuşi să-l convingă să rămână în Ghencea.

Becali i-a propus lui Oli un salariu anual de 500.000 de euro, dar şi alte bonusuri tentante. Astfel, tehnicianul ar putea încasa încă un milion de euro, dacă Steaua va câştiga campionatul şi va accede în grupele Ligii Campionilor, aşa cum a făcut-o şi în vara lui 2006. Atunci, roş-albaştrii, cu Oli pe bancă, au trecut de Standard Liege şi s-au calificat, după o pauză de un deceniu, în cea mai importantă competiţie intercluburi.

N-a refuzat ca să nu-i afecteze pe jucători

„Vom vorbi despre rămânerea mea la Steaua după finala Cupei. Decizia mea nu depinde de rezultatul finalei. Dacă ne vom impune, Cupa nu o voi câştiga eu, ci jucătorii", a ţinut să explice Olăroiu. Acesta a evitat să refuze propunerea lui Becali pentru a nu-i afecta pe elevii săi înainte de finala Cupei. Oli şi-a dat deja cuvântul că va merge la Al-Ain. În Emirate, Olăroiu va încasa un salariu anual de 2,5 milioane de euro, fără a pune la socoteală şi bonusurile!

"Nu pot vorbi despre oferta pe care mi-a făcut-o Gigi, pentru că eu am luat-o ca pe o glumă.''
Cosmin Olăroiu antrenor Steaua

''Olăroiu prinde rădăcini la Steaua, nu e omul care să se plimbe de colo-colo. Dacă rămâne, va lua mai mulţi bani decât la arabi.''
Gigi Becali patron Steaua

Piţi, „intrare cu talpa" la Oli şi Gigi

Când a revenit în Ghencea, Olăroiu a spus că a făcut-o întrucât îl leagă o relaţie de prietenie de Becali. Victor Piţurcă nu crede în aşa ceva: „Treaba asta cu «prietenia» este o vrăjeală de prost gust! Există un interes reciproc acolo". Fostul selecţioner a criticat şi campania de transferuri: „La Steaua totul se face după ureche. Dacă Messi ar veni la Steaua şi ar face un meci mai slab, ar fi şi el criticat de către patron!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite