Arpad Paszkany: Balaj are pică pe CFR Cluj, a arbitrat într-o singură direcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, că arbitrul Cristian Balaj are "pică" pe formaţia sa, iar prestaţia acestuia a fost într-o singură direcţie.

"Este un arbitraj tipic făcut cu ură împotriva unei echipe. Este un arbitraj într-o singură direcţie. La primul penalti este o fază incredibilă la care nu trebuia să dea nimic. Nouă nu ni s-au acordat două penaltiuri, la Nicoară şi la Camora, potrivit Mediafax.
La o altă fază, asistentul a lăsat jocul să meargă, dar Balaj a intervenit şi a dictat ofsaid la Bastos, deşi mingea venea de la adversar. Vom trimite un memoriu la UEFA şi sper ca Balaj să nu mai prindă curând meciuri internaţionale. Balaj a mai greşit şi în alte meciuri împotriva noastră.


Mă încearcă un sentiment de penibilitate faţă de acest campionat. Balaj are pică pe CFR Cluj, deoarece noi am mai trimis la UEFA un referat împotriva lui. Încă nu am ieşit din lupta pentru titlu. Cât mai avem şanse matematice vom lupta, dar avem nevoie de arbitraje corecte. Nivelul arbitrajului este mult sub fotbalul din România", a spus Paszkany la Digi Sport.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, în urma căruia gorjenii au revenit pe primul loc al clasamentului. Golurile învingătorilor au fost marcate de Maxim '50 şi Răduţ '81, ambele din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Bastos, în minutul 52.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite