Armata cheamă Steaua înapoi în Ghencea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Ghencea se prezintă azi în condiţii excelente
Stadionul Ghencea se prezintă azi în condiţii excelente

CSA Steaua a anunţat că a refăcut terenul de joc al stadionului din Ghencea şi acesta poate găzdui meciuri din Liga I, condiţia ca echipa pregătită de Ilie Stan să se întoarcă pe arenă fiind ca Gigi Becali să plătească datoria de 2.444.462 lei.

"Refacerea terenului de fotbal s-a realizat prin plantarea seminţelor de gazon, a căror achiziţionare a costat aproximativ 8.000 lei (echivalentul a circa 2.000 Euro) şi prin priceperea tehnicienilor militari în întreţinerea corespunzătoare a gazonului. În prezent, stadionul este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal", notează comunicatul CSA Steaua.

Clubul Sportiv şi-a exprimat din nou intenţia de a găzdui meciurile de pe teren propriu ale echipei de fotbal Steaua. "Clubul Sportiv al Armatei, administratorul de drept al Complexului Sportiv Ghencea, imobil aflat în proprietatea publică a statului, doreşte ca echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea. Echipa de fotbal poate reveni pe acest stadion, în condiţiile legii, după ce Societatea Comercială îşi va achita datoriile către statul român, în valoare de 2.444.462 lei, conform obligaţiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23.12.2009", se mai aratã în comunicat.

Datoriile echipei de fotbal sunt reprezentate de "chirii lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor".

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului. Steaua a evoluat în partidele de pe tern propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională. Becali s-a plâns de chiria ridicată pe care trebuia să o achite către CSA Steaua, menţionând apoi că formaţia "roş-albastră" se va întoarce pe Stadionul Steaua doar dacă primeşte arena în folosinţă pe o perioadă lungă pentru a o putea moderniza.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite