Arlauskis, injectat la pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Urziceniului a făcut infiltraţii pentru a putea apăra în repriza a doua. „Miko“ s-a accidentat la şold la o fază din prima repriză şi s-a ales cu dureri îngrozitoare.

Giedrius Arlaukis a fost eroul Urziceniului în partida cu Zenit (0-0), din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Portarul a făcut minuni în repriza secundă, când ruşii au atacat în valuri, profitând de faptul că ialomiţenii evoluau în doar zece jucători. "Arla" a apărat tot şi datorită lui formaţia antrenată de Ronny Levy continuă să spere la calificarea în play-off-ul celei mai puternice competiţii intercluburi de pe continent.

Lituanianul s-a temut însă că nu îşi va putea duce misiunea la bun sfârşit. S-a lovit foarte rău la şold, la o paradă din prima repriză, şi s-a ales cu dureri îngrozitoare. La pauză s-a pus chiar problema ca Arlauskis să fie înlocuit de rezerva Cătălin Grigore. Medicul i-a transmis că mai poate continua doar dacă îşi face injecţie cu antiinflamator! "Am strâns din dinţi, am făcut injecţie, iar durerile m-au mai lăsat. După meci am început să simt din nou că înnebunesc de durere", a mărturisit portarul ialomiţenilor pentru "Adevărul".

„Urziceniul a jucat tiki - taka"

Arlauskis nu vrea să fie considerat omul meciului cu Zenit. Susţine că toţi colegii lui au evoluat fantastic în faţa unei echipe al cărei lot de jucători valorează peste 120 de milioane de euro: "Eu mi-am făcut datoria, la fel şi colegii mei care au combinat foarte bine. Urziceniul a jucat în stilul tiki-taka. Ruşii au greşit, ne-au tratat cu superioritate, dar până la urmă au realizat că avem o echipă puternică".

Referitor la eliminarea lui Pădureţu, internaţionalul lituanian a menţionat: "Arbitrul a stricat jocul. Pădureţu a primit cartonaş roşu foarte uşor. Dacă am fi jucat în unsprezece sunt sigur că i-am fi bătut pe ruşi. Oricum, suntem încrezători în calificare. Vom merge la Sankt Petersburg să obţinem un rezultat mare".

Inedit despre lituanian

- A venit la Urziceni în 2007, la pachet cu fratele său, Davydas, mai mare cu un an decât el. Davydas, care joacă fundaş, s-a accidentat şi nu a fost oprit la Urziceni, iar acum evoluează în campionatul din Lituania.
- S-a făcut fotbalist datorită unuia dintre bunicii lui."Îi plăcea foarte mult fotbalul şi a insistat să practic acest sport. Mă ducea zilnic la antrenament. Din nefericire, a murit acum trei ani", a mărturisit "Arla".
- Se iubeşte de patru ani cu Neringa (21 de ani), o blondă din Lituania, care este studentă la drept. Cei doi intenţionează să se căsătorească.
- I-a cumpărat iubitei lui un câine, bichon alb, care a fost botezat Arlis.
- E om de bază în echipa naţională a Lituaniei, cu care a câştigat în această vară Cupa Balcanică.

0 - 0

Unirea Urziceni: Arlauskis - P. Marin, Galamaz, Maftei, Bordeanu - Paraschiv, Pădureţu - Marinescu, Neaga (Rusescu 86), Frunză (Onofraş 72) - Bilaşco (Dale 89). Antrenor: Ronny Levy.
Zenit: Malafeev - Aniukov, Meira, Lombaerts, Hubocan - Denisov - Bîstrov (Kanunnikov 80), Zirianov (Rosina 59), Şirokov (Faizulin 70) - Danny, Kerjakov.
Antrenor: Luciano Spalletti.
Eliminat: Pădureţu 36
Stadionul Steaua: 12.000
Arbitru: Bruno Paixao (Portugalia)

B1 TV s-a scos în repriza a doua: rating 1,6

Transmisia B1 TV a meciului dintre Unirea Urziceni şi Zenit Sankt Petersburg a avut istoria ei. După ce au anunţat că vor difuza meciul abia cu 20 de minute înaintea partidei, cei de la B1 TV au prezentat primele imagini abia după 15 minute, şi acelea de o calitate îndoielnică. De fapt, semnalul era preluat de pe Internet, iar B1 TV a renunţat la a mai transmite ultimele minute ale primei reprize, din cauza problemelor tehnice.

Partea a doua a meciului a fost difuzată în condiţii mult mai bune, „Naşul" Radu Moraru, care şi-a asumat şi rolul de comentator, explicând că au fost probleme între aparatura postului de pe Calea Victoriei şi aparatura firmei care a transmis meciul pentru ruşi. În orice caz, diferenţa dintre cele două reprize a fost evidentă din punctul de vedere al audienţei. Cum ultimul sfert de oră al meciului de pe Ghencea a fost vizionat de 370.000 de români, iar meciul a avut un rating mediu de 1,6, (circa 170.000 de telespectatori care au urmărit partida), asta înseamnă că prima repriză nici n-a contat din punctul de vedere al audienţei.

Petrecăreţii Brandan şi Semedo, pedepsiţi un meci

Prietenia dintre argentinianul Pablo Brandan şi portughezul Antonio Semedo este tot mai trainică şi se încheagă în afara terenului. După ce s-au întors din deplasarea de la Târgu Jiu, unde au jucat cu Pandurii în prima etapă, cei doi au petrecut într-un club bucureştean mai mult decât era normal după o remiză „albă" şi s-au prezentat „obosiţi" la antrenamentele pentru meciul cu Zenit Sankt Petersburg. Consecinţa: amândoi au privit partida din tribuna stadionului Steaua, deşi jucaseră până acum în aproape toate meciurile amicale sau oficiale ca
titulari.

Vor intra cu Rapid

Surse din cadrul clubului ne-au precizat: „A fost alegerea antrenorului Ronny Levy pe cine să lase în afara lotului. Probabil i-a simţit mai mai obosiţi după un şpriţ şi n-au prins lotul pentru meciul cu Zenit. Ei ar putea să joace în schimb cu Rapid, sâmbătă, dacă va dori antrenorul". Subţirimea lotului Unirii, numerică în primul rând, face ca pedeapsa celor doi să nu se întindă pentru prea mult timp, mai ales că Paraschiv şi Apostol au probleme medicale, iar Ricardo Gomes nu a apărut nici până acum la echipă.

Semedo nu este la prima abatere de acest gen. În luna noiembrie a anului trecut a fost surprins de paparazzi umblând prin cluburi pe la ceasul când cântă cocoşii, cu alţi doi petrecăreţi celebri, foştii stelişti Dayro Moreno şi Juan Toja.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite