GALERIE FOTO: Aripi Piteşti “zboară” în Africa de Sud!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supercupa Hagi – Danone le-a opus ieri pe LPS Aripi Piteşti, câştigătoare a competiţiei cluburilor şi LPS Banatul, învingătoare în concursul şcolilor.

Argeşenii au câştigat cu 3-1 finala de la Constanţa şi vor reprezenta România la World Cup Danone - Cupa Mondială rezervată copiilor - care se va desfăşura în 24 septembrie - 3 octombrie, în Africa de Sud şi la care vor participa 40 de reprezentative. Acest turneu va fi o premieră mondială, întrucât ediţia de anul trecut nu a mai avut loc din cauza gripei aviare.
Cei de la LPS Aripi Piteşti au intrat şi în posesia râvnitului trofeu Cupa Hagi, care cântăreşte 12 kilograme, iar "Regele" a oferit medalii finalistelor. „A fost o oportunitate oferită copiilor de a juca cât mai mut fotbal. Cupa Danone este în acest moment cea mai importantă competiţie dedicată celor mici şi pe viitor vrem să dezvoltăm aceste turnee şi la alte grupe de vârstă. Sunt convins că din această competiţie vor ieşi jucători foarte buni", a spus Hagi.
Antrenorul câştigătoarei, Laurenţiu Iordache, era încântat de performanţa copiilor săi. „Aceşti copii vor ajunge cel puţin în Liga 1, iar doi-trei chiar la echipa naţională", a spus tatăl fotbalistului Ilie Iordache.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite