Argăseală: "Grzelak şi Bibişkov îşi vor primi drepturile salariale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că angajamentele jucătorilor Krum Bibişkov şi Rafal Grzelak vor fi reziliate în cursul acestei săptămâni, iar cei doi îşi vor primi toate drepturile salariale restante.

"E normal ca Grzelak să-şi ceară banii, doar sunt prevăzuţi în contract. Probabil că săptămâna asta îi vom da tot ce are de primit şi vom rezilia contractul cu el. Aceeaşi situaţie este şi cu Bibişkov, care mai are de luat nişte bani şi, după ce va primi suma pe care o are de încasat, vom rezilia contractul şi cu el", a spus Valeriu Argăseală.

Mijlocaşul polonez al Stelei, Rafael Grzelak, a declarat, marţi, că va semna rezilierea contractului cu roş-albaştrii imediat ce îşi va primi banii care i se cuvin din partea clubului din Ghencea. La finalul turului, Gigi Becali şi-a manifestat dorinţa de a renunţa la Grzelak şi Bibişkov, în condiţiile în care cei doi nu au avut evoluţii pe placul acestuia.

În ceea ce priveşte transferurile pe care gruparea din Ghencea intenţionează să le facă, Argăseală a precizat: "Cu Iovov nu mai e nicio şansă să facem ceva, ne-am luat gândul de la el. În continuare avem nevoie de jucători. Ne trebuie neapărat un fundaş, avem foarte mare nevoie de acest post şi sper să parafăm mutarea cât mai curând. În acest moment avem mai multe nume pe listă, iar Panduru se ocupă de acest aspect".

Oficialul Stelei a vorbit şi despre posibilele plecări ale unor jucători de la echipă: "Pleşan nu mai pleacă, ne bazăm pe el pentru acest campionat, însă nu ştiu ce va fi cu Ghionea. E posibil ca el să plece, dar depinde numai de el, de condiţiile pe care le va vrea de la formaţiile care sunt interesate de el".

Valeriu Argăseală s-a referit şi la Filip, Bejan şi Năstăsie, jucători de la Steaua II, care se pregătesc în Antalya alături de prima echipă: "Mihai Stoichiţă va decide ce se va întâmpla cu ei. Nu pot spune dacă vor face parte din lot şi pe viitor, depinde numai de evoluţiile pe care le vor avea".

Lotul Stelei se află la Antalya, acolo unde fotbaliştii antrenaţi de Mihai Stoichiţă efectuează primul stagiu de pregătire al iernii, în perioada 16-27 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite