Argăseală nu va mai fi numărul 1 la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei l-a enervat pe patron după ce a ratat transferurile mai multor jucători în această iarnă, motiv pentru care latifundiarul pare hotărât să-i mai reducă din atribuţii începând din vară. Relaţia dintre Gigi Becali şi Valeriu Argăseală se deteriorează pe zi ce trece. După două campanii de achiziţii catastrofale, patronul Stelei îl pune la zid pe preşedintele echipei.

Dacă în trecut spunea că Argăseală este indispensabil Stelei, Gigi Becali şi-a schimbat radical discursul faţă de angajatul său. Latifundiarul are mai multe lucruri pe care i le impută preşedintelui executiv al Stelei. Unul ar fi imaginea negativă pe care o are în faţa suporterilor, iar cel de-al doilea, relaţia proastă pe care o are cu jucătorii echipei.

De altfel, foşti echipieri ai Stelei, precum Goian, Lovin, Neşu şi Croitoru s-au plâns că au fost păcăliţi la bani în repetate rânduri de Argăseală. Totuşi, principala supărare a lui Becali este cauzată de faptul că preşedintele a ratat mai toate ţintele pe care Steaua şi le-a propus în ultimele două campanii de achiziţii.

„I-am zis lui Argăseală să-i ia pe Frunză şi pe Sânmărtean, care erau liberi de contract, dar m-a luat cu «tra-la-la» şi i-am pierdut. E inadmisibil. N-a reuşit să-i ia nici pe Varga, Iovov, Ouon sau Cociş. Argăseală n-a fost în stare nici măcar să afle că Răzvan Cociş e liber de contract", a spus patronul stelist.

De altfel, prima măsură pe care Becali a luat-o împotriva lui Argăseală a fost aceea de a-l „arde" la bani. Latifundiarul i-a înjumătăţit leafa subalternului său de la 120.000 la doar 60.000 de euro pe an. Mai mult, din vară, preşedintele Stelei ar urma să se ocupe doar de partea administrativă a clubului şi de reprezentarea acestuia în relaţiile cu Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă.

La finalul sezonului, în funcţie şi de locul ocupat în clasament, Becali plănuieşte să îi facă o ofertă de nerefuzat preşedintelui de la FC Braşov, Dinu Gheorghe, care ar urma să se ocupe de latura sportivă a echipei din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite