„Are oase tari!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Băcilă
Cosmin Băcilă

Cosmin Băcilă a fost ieri operat, iar naşul său, Dinu Todoran, e sigur că îl va vedea din nou pe teren. Prima parte a coşmarului a trecut pentru Cosmin Băcilă, fotbalistul accidentat de Florin Gardoş duminică, în Steaua – Pandurii.

Jucătorul de 28 de ani a fost operat pentru dubla fractură de tibie şi peroneu ieri-dimineaţă, de către conferenţiar doctor Horia Orban, şeful clinicii de Ortopedie a Spitalului „Elias". Intervenţia a durat mai bine de trei ore, însă a avut succes, iar medicii sunt optimişti în privinţa recuperării sale, estimând că ar putea reveni pe teren chiar din luna martie.

Pe lângă veştile bune primite de la doctori, Băcilă a fost vizitat şi de Dinu Todoran, naşul său de cununie, alături de care a evoluat la Farul Constanţa. Todoran nu l-a putut vizita luni, înainte de operaţie, însă a făcut-o ieri pentru a-i ridica tonusul. „Pentru mine, ca fotbalist, a fost dureros să văd momentul, iar ca naş, m-a îngrijorat rău. M-am bucurat că nu i-au fost afectate ligamentele de la genunchi. Oricum, e păcat ce s-a-ntâmplat. Mai ales lui, un om «viu» cum s-ar spune. Cosmin e un băiat super, de viaţă, cuminte, alături de care râzi şi te simţi bine. În plus, e modest şi la locul lui. Merge în fiecare duminică la biserică şi n-o să-l vedeţi niciodată făcând extravaganţe sau cumpărând maşini scumpe. Are un Golf 5 încă de pe vremea când evolua la Farul. E strângător", l-a caracterizat jucătorul Victoriei Brăneşti.

Mijlocaşul de 33 de ani este convins că finul său va reveni fără probleme pe terenul de fotbal. „M-am mirat că i s-a întâmplat lui. Eu sunt mai fragil, crescut la bloc, dar el e din Rucăr, de la sat, are oase mai tari, de ţărănuş! O să fie bine, sunt sigur", a conchis Dinu Todoran.

Azi se decide pedeapsa lui Gardoş

Comisia de Disciplină se va reuni astăzi pentru a stabili câte etape de suspendare va primi Florin Gardoş, cel care l-a accidentat pe Băcilă. Dacă va fi încadrat  la „vătămare fizică gravă" a victimei, fundaşul poate primi între 16 şi 24 de etape de suspendare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite