Are „arici“ la buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Neculaie
Ioan Neculaie

Cu o avere de 60 de milioane de euro, patronul Ioan Neculaie a dat programul echipei peste cap: s-a sucit şi s-a opus plecării echipei în Antalya.

Amânarea reînceperii campionatului pentru data de 3 martie, dar şi terenurile îngheţate din România au făcut ca majoritatea cluburilor din Liga I să-şi prelungească şederea în Antalya. Iniţial, la fel au procedat şi cei de la Braşov, însă ce s-a întâmplat, ulterior, e o mostră de amatorism.

Şumudică şi elevii săi s-au întors în ţară miercuri, au avut liberi joi şi vineri, iar sâmbătă ar fi  trebuit să zboare spre Antalya. Cum era vorbă de doar 48 de ore, echipamentele de antrenament, dar şi autocarul „stegarilor" au rămas la hotelul din Turcia. În plus, doi fotbalişti, Dinstefano şi Alonso, au preferat să se relaxeze în Antalya în aşteptarea colegilor, iar străinii care au dat o fugă până acasă şi-au rezervat biletele de avion cu întoarcerea spre Turcia.

Toate planurile făcute de braşoveni au fost date peste cap de patronul Ioan Neculaie. Acesta a ajuns la concluzia că un nou stagiu în Antalya e o cheltuială în plus şi că Şumudică şi fotbaliştii săi ar trebui să se antreneze în ţară. Nici acest lucru n-a fost posibil întrucât echipamentele necesare pregătirii rămăseseră la hotelul din Turcia. În aceste condiţii, echipa nu s-a putut antrena normal nici sâmbătă, nici ieri. În Antalya s-au întors totuşi doi braşoveni: un şofer şi un maseur. Aceştia au recuperat bunurile lăsate în urmă şi au achitat factura de la hotel.

7 meciuri de verificare a disputat Braşovul în această iarnă. Bilanţul: cinci victorii şi două egaluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite