Presiuni înaintea penultimei etape. Arbitrul Cristian Balaj a fost schimbat de la meciul Dinamo - Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centralul băimărean Cristi Balaj a fost delegat marţi să conducă meciul Dinamo - Astra Ploieşti, din etapa a 33-a a Ligii I, dar conducerea CCA a decis azi să-l înlocuiască cu Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Ioan Igna, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a justificat înlocuirea lui Balaj prin faptul că acesta a greşit la partida Poli Iaşi - FC Braşov, la o fază, când n-ar fi acordat lovitură de pedeapsă gazdelor. "Am publicat delegările, dar cu amendamentul că pot apărea modificări în cazul în care apar greşeli ale arbitrilor există posibilitatea să modificăm delegările. În cazul lui Balaj am informaţii că ar fi greşit la meciul Poli Iaşi - FC Braşov, când n-a mai acordat un penalty pentru gazde. Eu nu am văzut faza, dar am decis să-l înlocuiesc", a spus pentru www.adevarul.ro Igna.

Observatorul meciului, Tudor Constantinescu, i-a reproşat arbitrului la acea fază doar că nu i-a arătat atacantului ieşean cartonaşul galben pentru simulare, iar reluările tv i-au dat dreptate centralului.

Curios este de ce preşedintele CCA nu a văzut faza respectivă la care face referire, dar a decis să înlocuiască arbitrul, şi de ce la ora 12.00, când au fost făcute publice delegările, la Dinamo - Astra Ploieşti era Cristi Balaj, iar la ora 15.00 a survenit schimbarea. Surse din lumea fotbalului au afirmat că schimbarea s-a făcut la presiunea echipei din Ploieşti.

Partida Dinamo . Astra Ploieşti se va juca duminică, 16 mai, de la ora 18.00, la aceeaşi oră cu FC Braşov - Rapid, după ce iniţial LPF stabilise ca meciul să se dispute marţi, dar giuleştenii au protestat că dinamoviştii joacă după meciul lor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite