Aproape să revină în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum nu pot juca pe „Arena Naţională“ până după 6 septembrie, când se va inaugura stadionul, contra Franţei, rapidiştii sunt gata să îngroape securea războiului cu Ministerul Transporturilor şi să revină în Giuleşti.

Ieri, a avut loc o nouă rundă de negocieri între oficialii din Grant şi cei ai Clubului Sportiv Rapid. Ion Taban şi Dinu Gheorghe s-au întâlnit cu preşedintele CS Rapid, Valentina Ionescu, iar primii paşi spre împăcare au fost făcuţi. „Important este că au venit să stăm de vorbă. Eu îmi doresc ca Rapid să revină pe Giuleşti, dar în context legal", a admis Valentina Ionescu.

Totuşi, giuleştenii trebuie să recunoască datoria pe care o au faţă de Clubul Sportiv pentru ca apoi să semneze un nou contract pentru folosirea arenei. „ Zilele următoare vom confrunta facturile. Noi spunem că datoria se ridică la 150.000 de euro, ei susţin că ar fi o sumă mai mică. Vom vedea care e adevărul", a continuat Ionescu. Dacă până acum cei de la CS Rapid pretindeau o chirie de 2.000 de euro pe lună pentru folosirea stadionului, faţă de 700 cât era până acum, de ieri, aceştia şi-au mai îndulcit tonul.

„Le-am spus domnilor Ion Taban şi Dinu Gheorghe să vină ei cu o sumă pentru închirierea arenei", a încheiat preşedintele CS Rapid. În cazul în care părţile vor ajunge la o înţelegere, echipa lui Răzvan Lucescu va reveni pe Giuleşti, în etapa a 4-a, la 20 august, în­­­tr-un meci cu Concordia Chiajna. Până atunci, rapidiştii au două deplasări, cu „U" Cluj şi cu Petrolul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite