Apostu: "Nu ne sperie Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Pandurii, Bogdan Apostu, a declarat că îşi doreşte o victorie în faţa echipei Dinamo apreciind că formaţia bucureşteană este pe val în acest moment.

"Ne dorim cu toţii să batem pe Dinamo, pentru asta ne pregătim, să obţinem cele trei puncte. Sunt sigur că dacă vom aborda partida aşa cum am făcut-o la meciul cu Unirea Urziceni avem toate şansele să câştigăm această partidă. Jocul cu Dinamo e la fel de important ca toate celelalte pentru că orice joc înseamnă trei puncte, chiar dacă batem pe Dinamo nu putem câştiga mai mult de trei puncte. De asta pentru noi e important să realizăm lucrul acesta, să ne pregătim pentru fiecare meci în parte aşa cum trebuie. Dinamo e pe val, traversează o perioadă foarte bună, au câştigat multe meciuri în ultima perioadă dar şi noi promitem suporterilor noştri şi tuturor celor care vor veni să ne încurajeze că Pandurii vor arăta bine duminică seară şi îi invităm să ne vadă şi sunt sigur că nu-i vom dezamăgi", a spus Apostu pentru site-ul oficial al clubului, conform prosport.
Bogdan Apostu nu este speriat de faptul că Dinamo a marcat 17 goluri şi crede că şi Pandurii are o apărare bună: "Nu ne sperie că Dinamo a marcat 17 goluri, avem şi noi o apărare bună. Ne mobilizează meciurile cu echipele mari, întotdeauna ne-au plăcut aceste meciuri. Sunt sigur că atât noi jucătorii cât şi publicul care va fi alături de noi şi acum, împreună vom reuşi să obţinem cele trei puncte".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite