Apostol i-a impresionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primul meci în tricoul roş-albastru, dar la Steaua II, ex-mijlocaşul Unirii s-a descurcat perfect. Steaua II a trecut ieri de Juventus Bucureşti (1-0), într-o partidă în care Leo Strizu a beneficiat şi de ajutorul mai multor jucători de la prima echipă.

Doi dintre „lupii" veniţi de la Unirea, Apostol şi Ricardo, dar şi Cosmin Matei, care s-a accidentat, Martinovici, eliminat în prelungiri pentru un cot aplicat unui adversar, Zapata şi Baciu au întărit echipa secundă pentru meciul cu Juventus. Sub privirile lui Ilie Dumitrescu şi ale secundului Edi Iordănescu, care au venit alături de Gigi Becali, cei doi foşti jucători ai Urziceniului au dominat mijlocul terenului, e drept, contra unei echipe modeste.

Venit după o accidentare, Iulian Apostol, care a jucat până în minutul 60, a impresionat prin precizia paselor, capacitatea de efort şi dăruirea exemplară, asta chiar dacă a evoluat pentru formaţia a doua a clubului. Ricardo a marcat golul victoriei, printr-un şut violent de la marginea careului, în minutul 47, fiind înlocuit 20 de minute mai târziu. Totuşi, portughezul a arătat că este încă în urmă cu pregătirea fizică, greutatea sa fiind cu cel puţin două-trei kilograme peste cea normală. „Se vede clasa lui Apostol, a jucat excelent. Ricardo trebuie totuşi să mai dea jos vreo două kilograme", a comentat patronul Gigi Becali, care a plecat după doar 30 de minute de la meci. „Sunt mulţumit de amândoi, au făcut o partidă bună", l-a aprobat şi tehnicianul stelist.

Victorie înainte de desfiinţare

Chiar dacă au bătut, micii stelişti nu se vor bucura prea mult pentru victoria de ieri. Ei vor face cale întoarsă către Urziceni, unde vor fi împrumutaţi un sezon, iar formaţia secundă va fi în cele din urmă desfiinţată. „Nu voi mai păstra nicio echipă în Liga a II-a, la ce să mai dau un milion de euro? Jucătorii pot evolua la Unirea. Acolo îi verific mai bine", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite