Apostol, ţepuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Apostol traversează  un moment  dificil al carierei
Iulian Apostol traversează un moment dificil al carierei

Mijlocaşul l-a rugat pe Lucescu jr să-l ia în al doilea cantonament, însă a fost refuzat. Copos a venit şi el cu o lovitură: le-a achitat salariile tuturor, dar l-a omis pe fostul stelist.

Iulian Apostol, mijlocaşul de 31 de ani al Rapidului, a început 2012 cu stângul. Răzvan Lucescu şi Constantin Zotta l-au anunţat că nu mai au nevoie de el pentru retur şi că e liber să-şi caute altă echipă. Jucătorul s-a conformat şi s-a pregătit pe unde a apucat, cât timp giuleştenii erau în Turcia. În paralel, şi-a căutat echipă, dar în zadar.

La întoarcerea rapidiştilor în ţară, Apostol a mai făcut o încercare de a fi reprimit în lot. Conducerea l-a refuzat însă, iar echipa a plecat în al doilea cantonament tot fără Apostol, căruia i-a mai rămas doar varianta transferului imediat.

Căutările merg însă destul de greu şi fostul campion al României n-are nicio propunere concretă până în acest moment. Ca şi cum situaţia sa incertă din punct de vedere sportiv n-ar fi fost de-ajuns, Apostol a mai primit o lovitură zilele trecute şi de la patronul George Copos. De data aceasta, afectat îi e buzunarul.

Fără salariu din octombrie 2011

Încasând cei 70.000 de dolari pentru finala de la Cupa amicală Kadîrov, patronul le-a plătit jucătorilor salariile restante, rămânând în urmă doar cu o lună. Din păcate pentru Apostol, au intrat bani pe toate cardurile, numai pe al lui n-a intrat nici măcar un euro. Jucătorul e foarte dezamăgit, mai ales că nu şi-a mai luat salariul din luna octombrie a anului trecut.

„Au să-mi dea banii pe ultimele trei luni. Acum, când băieţii şi-au luat ceva bani, eu n-am luat nimic. Nu ştiu ce să zic. Am încercat să vorbesc cu conducerea, dar nici în al doilea cantonament n-am fost primit. Mi-au spus că nu se bazează pe mine. Încerc să-mi găsesc echipă, dar, deocamdată, n-am nimic concret. Poate în zilele următoare se rezolvă totul", a afirmat Apostol.

Tactica patronului: „Renunţi la bani şi pleci liber!"

Faptul că dintre toţi jucătorii Rapidului doar Iulian Apostol a fost omis la plata salariului, nu e o simplă întâmplare. În Giuleşti, ca de altfel la majoritatea cluburilor din România, s-a consacrat strategia ca un jucător de care clubul vrea să scape să nu fie plătit câteva luni şi apoi să i se pună în faţă o situaţie fără scăpare. Practic, e ameninţat că dacă nu renunţă la bani, nu va fi lăsat să plece gratis şi va fi ţinut la echipa a doua, unde se va plafona în timp. Aşa au păţit, în cele mai recente cazuri cunoscute, Marius Constantin, Cosmin Gângioveanu, Cesinha şi Cassio.

40 de mii de euro mai are de încasat Iulian Apostol de la George Copos pentru ultimele trei salarii şi câteva prime de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite