Antrenorul Urziceniului este optimist: "Cred că vom marca cu Zenit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Unirii Urziceni Ronny Levy a declarat că problemele financiare prin care trece clubul nu va afecta evoluţia jucătilor săi în meciul cu Zenit Sankt Petersburg.

Tehnicianul israelian nu ştie dacă Arlauskiss va juca mâine. "N-am marcat până acum pentru că e mai greu la începuturile de campionat, dar cred că o vom face mâine seară (n.r. - miercuri seară). Nu avem o problemă cu asta. Până la urmă le-am dat două CFR-ului. Arlauskis e mai bine, dar nu ştiu dacă va juca. Vom vedea mâine dacă va juca. Oricum am încredere în Grigore, dacă va intra", a spus Levi, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută în Rusia, înformează site-ul prosport.ro.

Levy nu se teme de loviturile de departajare. "Avem într-adevăr probleme mari cu banii, dar când joci într-o competiţie ca Liga Campionilor nu te mai gândeşti la bani. Trebuie să faci totul ca să dovedeşti ce poţi. Comparaţia cu Zenit nu ne avantajează, dar pentru noi asta n-a fost niciodată o problemă. A fost greu sa jucăm în 10 cu Zenit. Mâine vom fi relaxaţi. Dacă vom pierde, ar fi ceva normal, dacă vom câştiga va fi senzaţional. Chiar nu avem ce pierde. Ce-a fost în Supercupă nu se mai poate repeta. Nu avem de gând să evităm penaltiurile doar pentru că am ratat tot cu CFR. Chiar vreau să ajungem în acea poziţie şi garantez că vom executa altfel", a mai spus Ronny Levy

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite