VIDEO Prodanca înjură ca la uşa cortului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghe şi Prodan, la cheful de luni seara
Reghe şi Prodan, la cheful de luni seara

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan sunt nelipsiţi de la petrecerile cu manelişti, fiind mari admiratori ai acestora.

Luni seara, ei au mers la cheful unui anume Piţi Talent, considerat un star printre manelişti. Cuplul Reghecampf - Prodan i-a botezat copilul acestui cântăreţ şi a petrecut pe ritmuri de manele, cu trei zile înaintea returului cu Trnava.

Într-o postare pe facebook, Anamaria Prodan a spus despre Florin Salam că are "o voce incredibilă" şi a intrat într-un conflict cu un "prieten" de pe facebook. "De vis... Florin Salam la botez la Piţi Talent", a scris Prodanca pe facebook, moment în care unul dintre "prietenii" de pe reţeaua de socializare a ironizat-o pentru preferinţele ei muzicale. Răspunsul soţiei antrenorului stelist a lăsat mască pe toată lumea: "Marş, jigodie! Florin Salam, boule, are o voce incredibilă! Dar la cât de ţăran eşti ce să înţelegi. Du-te-n p..a mea de sărac"

În reality-showul "Aventura americană", Reghecampf pune manele la maşină, iar Prodanca se bucură ca un copil. Imaginile, la minutul 27, secunda 30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite