Antrenor Hapoel Tel-Aviv: "Dacă nu facem un meci bun, Rapid ne va pedepsi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Hapoel Tel-Aviv, Dror Kashtan, a declarat că FC Rapid, adversara de joi din grupa C a Ligii Europa, va sancţiona drastic formaţia sa dacă aceasta nu va face un joc bun, informează publicaţia israeliană Sport5.

"Dacă nu facem un meci bun, Rapid ne va pedepsi. Cupele europene reprezintă cu totul altceva faţă de un joc de campionat. E clar că nu e nicio legătură între ce a fost cu Beitar şi ce va fi cu Rapid. Împotriva Rapidului trebuie să avem un joc îmbunătăţit. Să sperăm că vom evolua mult mai bine împotriva românilor", a spus Kashtan.

Atacantul Omar Damari, autorul golului victoriei din partida de campionat cu Beitar Ierusalim, scor 1-0, a afirmat că jocul prestat de echipa sa nu poate fi suficient pentru a câştiga în faţa unei formaţii precum Rapid. "Trebuie să muncim mai mult, să nu mai comitem erori şi să arătăm mult mai bine cu Rapid. Greşelile nu vor fi admise în Liga Europa", a spus Damari.

Mijlocaşul Shay Abutbul a precizat că este sigur de faptul că echipa sa nu va dezamăgi în meciul cu Rapid. "Trebuie să fim foarte concentraţi. Sper să arătăm un fotbal de calitate. Nu ştiu dacă ne vom califica, dar trebuie să abordăm fiecare meci la victorie", a spus Abutbul.

Echipa Hapoel Tel-Aviv, adversara Rapidului în grupa C a Ligii Europa, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Beitar Ierusalim, într-un meci din etapa a III-a a campionatului israelian.

Rapid şi Hapoel Tel-Aviv se vor întâlni joi, în Israel, în prima etapă a grupei C a Ligii Europa. Returul va avea loc la 30 noiembrie, în România, în etapa a V-a.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite