Antonio Conceicao: "După meciul cu Rapid mă voi decide asupra viitorului meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat după victoria cu Pandurii Târgu Jiu, scor 3-2, în penultima etapă a Ligii I, că după meciul cu Rapid, din ultima rundă, va discuta din nou cu oficialii clubului, urmând ca apoi să ia o decizie în privinţa viitorului său.

"A fost un joc frumos, un joc cu cinci goluri, nu mereu vezi asta în fotbal. Pe lângă golurile marcate am avut şi multe alte ocazii de a înscrie. Mă bucur că am câştigat şi că putem dedica victoria suporterilor, care, cel puţin în cele cinci luni cât am fost eu la Braşov, au fost fantastici. Nu a fost uşor să fac echipa pentru acest meci, am trecut pe foaie doar trei rezerve, dar e bine că s-a terminat cu bine. După meciul cu Rapid am decis să mai am o discuţie cu conducerea FC Braşov şi apoi se vor lua decizii", a declarat Conceicao.

În legătură cu Robert Ilyeş, care ar fi semnat cu FCM Târgu Mureş, Conceicao a declarat: "Dacă este adevărat, e o mare pierdere, ştim că are 37 de ani, dar chiar şi aşa este cel mai iubit şi apreciat şi este un jucător cu un cuvânt greu de spus în echipă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite