Angelov, între MM şi Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelistul Angelov (dreapta) l-a depăşit în dueluri pe mai bine cotatul său adversar, olandezul Babel
Stelistul Angelov (dreapta) l-a depăşit în dueluri pe mai bine cotatul său adversar, olandezul Babel

Managerul general al Stelei îl doreşte în continuare pe bulgar la echipă, în timp ce patronul din Ghencea este nemulţumit de salariul mare pe care îl încasează mijlocaşul. Intrat la pauza partidei cu Liverpool, în locul lui Bicfalvi, Stanislav Angelov a făcut cel mai bun meci al său la Steaua, impresionând prin siguranţa afişată pe teren.

„De la Steaua mi-au plăcut Tănase şi Latovlevici, dar mai ales Angelov. A intrat excelent în repriza a doua şi a oferit multe pase bune colegilor", a remarcat antrenorul lui Liverpool, Roy Hodgson, la finalul partidei de joi. Adus în Ghencea de Victor Piţurcă, mijlocaşul de 32 de ani nu a reuşit să se acomodeze până acum printre roş-albaştri.

„Mi-e greu la Steaua. Lumea nu prea vorbeşte cu mine, nu înţeleg limba, sunt printre străini... Dar nu o să renunţ. Nu vreau să plec aşa uşor, eu vreau să ajut echipa şi să mă impun", mărturisea, recent, Angelov.

Zis şi făcut. După o lungă perioadă de absenţă din echipa Stelei, bulgarul a revenit în forţă la jocul împotriva „cormoranilor", pasând decisiv la golul înscris de Bonfim.

Ca urmare a evoluţiei bune, dar şi a modului profesionist în care se pregăteşte, conducerea Stelei s-a răzgândit în privinţa cedării sale la iarnă.Marius Lăcătuş, Narcis Răducan şi noul manager, Mihai Stoica, şi l-ar dori în continuare pe închizător, iar, în acest sens, ultimul a fost mandatat să îl convingă pe Gigi Becali de utilitatea fotbalistului bulgar.

Vrea să-i scadă 90.000 de euro

Singurul impediment în calea continuării colaborării dintre cele două părţi este acela că finanţatorul roş-albaştrilor nu este cel mai mare fan al lui Angelov. „A jucat în nota lui,  normal. Nu m-a impresionat. Nu e un jucător care să-ţi câştige meciurile" , a comentat Gigi prestaţia mijlocaşului.

Cea mai mare problemă pe care Becali o are cu Stanislav este reprezentată de salariul mare al fotbalistului, Angelov încasând 240.000 de euro anual. În acest sens, după ultimele meciuri din această iarnă, bulgarul va participa la negocieri cu Meme Stoica şi Gigi Becali, urmând ca oficialii stelişti să-i propună un nou contract, cifrat la 150.000 de euro.

Peste două săptămâni, Steaua va juca partida decisivă pentru calificarea în primăvara europeană, la Napoli. Din păcate, roş-albaştrii nu se vor putea baza pe fani, întrucât mai multe grupuri de suporterii au luat decizia să nu facă deplasarea. Cei care vor merge o vor face pe cont propriu. „Îi rog pe fani să nu meargă la Napoli, e prea periculos. Ultraşii de-acolo sunt cei mai răi", a avertizat şi managerul Stelei, Mihai Stoica.

" Angelov a intrat foarte bine în meci şi a oferit multă siguranţă. Viitorul său în Ghencea îl discutăm la finalul turului. "
Narcis Răducan
director sportiv Steaua

Steaua 1

Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Alves, Latovlevici - Ricardo, Bicfalvi (Angelov 46) - Nicoliţă, Stancu, Tănase -. Surdu (Szekely 80). Antrenor: Marius Lăcătuş.

FC Liverpool 1

Reina - Wilson, Kelly, Kyrgiakos, Aurelio - J. Cole (Ngog 75), Poulsen, Shelvey, Jovanovic (Ecclestone 79) - Pacheco (Lucas 90), Babel. Antrenor: Roy Hodgson.

Goluri: Bonfim 61 / Jovanovic 19

Stadion Ghencea: 16.000

Arbitru: Bülent Yıldırım (Turcia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite