Andrei Ionescu: "Sunt refăcut după operaţie, vreau să joc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ionescu
Andrei Ionescu

După doi ani rataţi, stelistii trag tare în Austria pentru noul sezon. "Biciuiţi" de Piţurcă, Nicoliţă şi compania înşiră victoriile în amicale. Andrei Ionescu spune că s-a refăcut după operaţie şi aşteaptă să revină în primul 11. Nici Bicfalvi nu se plânge de antrenamentele dure ale lui Piţurcă!

"Gata, sunt refacut după operaţia de apendicită. Îmi este greu, pentru că nu îmi aduc aminte de când nu am mai făcut 3 antrenamente pe zi. Sper însă să trec repede peste perioada de pregătire şi să revin pe terenul de joc. Sper ca în timpul cel mai scurt să mă antrenez cot la cot cu coechipierii. Îmi doresc să am şansa sa joc, pentru că anul trecut am evoluat puţin la Iaşi. Vrem titlul! Au venit mulţi jucători noi, dar sunt convins că domnul Piţurcă va omogeniza echipa. Spania va câştiga Cupa Mondială", a spus Andrei Ionescu.

"Este foarte frumoasă zona unde ne pregătim în Austria, am prins vreme perfectă pentru antrenament. Tragem tare acum în această perioadă ca să nu avem probleme în campionat. Îmi place sistemul în care jucam acum, pasăm mingea mai mult şi ajungem uşor la poartă. Este foarte important să nu pierdem niciun meci amical. Ţin cu Spania de la începutul turneului final şi sper să învingă în finala cu Olanda", a spus Eric Bicfalvi, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite