Andrei Penescu: "Toţi antrenorii vor să stea şase luni şi să ia bani mulţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Penescu negociază cu mai mulţi antrenori pentru preluarea băncii tehnice a celor de la FC Argeş
Andrei Penescu negociază cu mai mulţi antrenori pentru preluarea băncii tehnice a celor de la FC Argeş

Preşedintele clubului FC Argeş, Andrei Penescu, a declarat că antrenorii care au fost cotactaţi pentru a prelua conducerea tehnică a grupării piteştene doresc doar contracte pe şase luni, iar pretenţiile financiare sunt foarte mari.

Preşedintele clubului FC Argeş, Andrei Penescu, a declarat, joi, că antrenorii care au fost cotactaţi pentru a prelua conducerea tehnică a grupării piteştene doresc doar contracte pe şase luni, iar pretenţiile financiare sunt foarte mari.

"Negociem cu mai mulţi antrenori şi vrem să alegem cea mai bună variantă pentru FC Argeş. Din păcate pentru noi, toţi vor contracte pe şase luni şi cu bani mulţi, iar noi vrem stabilitate pe banca tehnică, deci contracte mai lungi. Într-o zi, cel mult două, vom numi noul antrenor", a spus Penescu.

Surse din cadrul FC Argeş au precizat că pe lista conducerii clubului se află antrenoriiTelu Stancu, Andrei Speriatu, Eugen Neagoe, Cornel Iliescu, Cristian Negru şi Mihai Ianovschi.

FC Argeş a rămas fără antrenor, după ce Ionuţ Badea a semnat cu Internaţional Curtea de Argeş, fiind nemulţumit de situaţia financiară prin care trece clubul.

Un alt club de liga a doua care se confruntă cu probleme la nivelul băncii tehnice este Dacia Mioveni. Preşedintele clubului, Ion Ţuţală a menţionat că în câteva zile echipa tehnică va fi definitivată.

Conducerea clubului din Mioveni a purtat discuţii cu Florin Marin, Eugen Neagoe şi Telu Stancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite