Prepeliţă: "Am venit la Steaua pentru Mihai Stoica"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Andrei Prepeliţă, transferat ieri de Steaua de la Universitatea Craiova, spune că principalul motiv pentru care a ales echipa din Ghencea este managerul Mihai Stoica.

Dorit şi de unele echipe din Turcia, fotbalistul a decis în cele din urmă să vină la Steaua.

Am mai avut oferte şi din Turcia. Însă am discutat cu domnul Mititelu şi am ajuns la concluzia că oferta Stelei era mai avantajoasă pentru ambele părţi, atât pentru mine, cât şi pentu Universitatea. Mihai Stoica a avut rolul cel mai important în alegerea mea. Am venit la Steaua şi pentru domnia sa, care este un conducător foarte bun, un manager excelent. Craiova nu a avut un asemenea conducător. Mihai Stoica va fi liantul dintre noi jucătorii şi conducerea clubului", a spus Preopeliţă pentru prosport.ro.

Jucătorul spune că nu a trădat Universitatea Craiova şi că a dorit ca prin placerea sa să aibă şi clubul de câştigat: "Nu nu am plecat cu scandal de la Craiova. Nu am vrut să las echipa la greu. Mai mult, acum, în urma acestui transfer, în vistieria clubului va intra o sumă importantă de bani, care sper să contribuie la revenirea Ştiinţei în Liga I".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite