Andrei Prepeliţă: "Sezonul trecut a fost unul de criză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Andrei Prepeliţă, consideră că sezonul trecut a fost unul "de criză" pentru formaţia sa, fiind însă convins că jocul se va îmbunătăţi în viitoarea stagiune a Ligii I.

"La finalul sezonului 2008 - 2009 am pierdut în ultima etapă calificarea în Europa League, lucru care ne-a afectat serios. Sezonul trecut a fost unul de criză, parcă am avut plumb în picioare, ne-am gândit la ce am pierdut şi nu ne-am putut concentra deloc. Anul acesta vom juca altfel. Locul Universităţii este la Craiova, şi numele echipei spune asta, dar nu e treaba noastră, a jucătorilor, ci a conducerii. Noi evoluăm acolo unde decide patronul. Chiar dacă nu am jucat acasă, ne-am simţit bine şi la Severin, lumea a fost alături la noi de fiecare dată", a declarat Prepeliţă.

Mijlocaşul echipei oltene a admis că forţa ofensivă a fost diminuată odată cu accidentarea golgheterului Florin Costea: "Florin este un atacant cu simţul golului, practic echipa muncea, iar el finaliza această muncă a echipei. Aşa cum am făcut-o şi în retur, sper să ne descurcăm şi în această prima parte fără el. Îl aşteptăm să revină cât mai repede, fiincă înţelege toată lumea lipsa unui astfel de vârf. Avem ca obiectiv evoluţii mai bune ca acelea din campionatul precedent, să abordăm fiecare meci la victorie şi cu mai multă seriozitate. Toată lumea a spus despre noi că anul trecut am făcut multe partide frumose, dar în final le-am pierdut. Pentru noua stagiune, prefer să luăm punctele, asta contează cel mai mult. Lumea te judecă după locul din clasament".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite