Andrei Ionescu: "A fost un an trist, fără prea mari realizări"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ionescu
Andrei Ionescu

Mijlocaşul echipei Steaua Andrei Ionescu a declarat, sâmbătă, că pentru el nu a fost un an prea bun din punct de vedere profesional, din cauza jocurilor puţine la prima formaţie "roş-albastră" şi urmează să aibă o discuţie cu conducerea în acest sens.

"A fost un an greu, l-am început şi cu câteva accidentări. Un an trist, fără prea mari realizări. Acum încerc să uit de ultima perioadă şi să mă concentrez pe ce va urma. Îmi doresc în primul rând sănătate şi să joc mai mult. Bucuria fotbalistului este să joace, iar eu în ultimul timp am făcut-o doar pentru echipa a doua şi nu sunt foarte fericit cu acest statut. Îmi doresc să discut cu conducerea, să văd care sunt gândurile cu mine, iar anul viitor să fie mai bun", a spus Andrei Ionescu.

El a vrut să-i mulţumească preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care îl consideră una dintre speranţele fotbalului românesc. "Vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte pentru aprecierile făcute. Trebuia să-i fi mulţumit când dădeam goluri pentru prima echipă, dar mă bucur că am posibilitatea să o fac acum. Sper să nu-l dezamăgesc şi să vină timpul să demonstrez că nu am venit degeaba la Steaua", a mai spus Ionescu.

Portarul echipei Steaua Cezar Lungu crede că 2010 a fost un an puţin ghinionist din cauza ultimului rezultat, cu Napoli. "A fost un an bun, nu foarte bun. A fost un an puţin ghinionist având în vedere ultimul rezultat, dar sperăm anul care vine să urcăm în clasament şi dacă se poate să câştigăm campionatul. Nu este uşor să-l câştigăm, e o distanţă destul de mare, dar am mai recuperat şi anii trecuţi puncte, cu CFR, şi noi credem în şansa noastră", a spus Cezar Lungu.

El a menţionat că şi-ar dori ca atacantul Bogdan Stancu să se transfere la o echipă puternică din străinătate. "Nu ştiu dacă o să plece afară Bogdan Stancu, asta e problema conducerii. Ne-am dori, pentru el ar fi bine să plece afară", a mai spus Lungu.

Jucătorii stelişti George Galamaz, Andrei Ionescu şi Cezar Lungu, directorul sportiv Narcis Răducan şi preşedintele CA al clubului, Valeriu Argăseală, au împărţit, sâmbătă, cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii "Casa Noastră", din Bucureşti.

foto: Prosport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite